ST-läkare till Vårdcentralen Nyhem


Arbetsgivare: Region Halland, Vårdcentralen Nyhem
Arbetsort: Halmstad
Publiceringdatum: 2018-10-08

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården och en Palliativ vårdavdelning. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. Det hälsofrämjande och patientnära arbetet står i fokus. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vårdcentralen Nyhem ligger i centrala Halmstad och är en trivsam vårdcentral med fräscha lokaler och cirka 10 300 listade patienter. Här finns läkarmottagning, laboratorium, BVC, distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik, arbetsterapeut, kurator, psykolog. Folktandvården finns också i samma byggnad. Vi har även specialistmottagning för astma/KOL, diabetes. riskmissbruk och rökavvänjning.

Det är ett härligt gäng som arbetar här med en växande framtid i sikte. Vi söker nu en ST-läkare som vill bli en del av vårt team!

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare hos oss får du god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med och utforma din plan och utveckla specialintressen. ST-läkarna har regelbundet gemensamma och mycket uppskattade träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för allmänmedicin. Förutom god medicinsk kompetens och noggrannhet lägger vi mycket stor vikt vid personliga egenskaper såsom engagemang, mångsidighet och gott bemötande. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Vidare ser vi att du som person är ansvarsfull, initiativrik, öppen och glad. Du tillför kompetens och arbetsglädje till vår vårdcentral, vilket vi även hoppas få ge dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kompetenser

• Läkarexamen

Arbetslivserfarenhet

ST-läkare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Grethe Glendert Sundell, Vårdcentralschef, Telefonnummer: 0731-43 21 23
Charlotte Ståhl, Hallands läkarförening, Telefonnummer: 035-13 10 00 (växel)
30185 Halmstad
Region Halland, Vårdcentralen Nyhem
Närsjukvården Landstinget Halland
30185 Halmstad
Ange referens NSVH 199/18


Escape Room Stockholm