Är du vår charmiga och service-minded receptionist? Vi rekryterar till e...


Arbetsgivare: sasongspersonal.se
Arbetsort:
Publiceringdatum: 2018-10-03

Du har minst 1-2 års erfarenhet av att arbeta som receptionist. Du tycker att det är roligt när det händer mycket, noggrann men ändå snabb och är duktig på att leda arbetet i receptionen.

ANLÄGGNINGEN

Anläggningen är en plats skapad för möten och ligger 20 minuter från Stockholms innerstad. Här finns konferensrum, lounger, hotellrum och det erbjuds mängder av aktiviteter.

TJÄNSTEN

Här erbjuds en mysig arbetsplats och härliga arbetskamrater. Du har ett stort ansvar för att varje besökare ska känna sig välkommen och vilja komma tillbaka. Du arbetar dag- och kvällspass och en del helger, ca 40 timmar/vecka. Som receptionist ansvarar du framför allt för receptionen. Ansvara för växel och mail, administration, posthantering, bokningar av konferensrum etc.

Din Profil

- Minst 2 års erfarenhet av bokningssystem

- Serviceanda av riktigt hög klass

- Minst 2 års erfarenhet i en ledarroll

- Vana från Booking, Expedia och liknande

- Bra engelska i tal och skrift

- Hög ordning -och reda-faktor

- Ansvarstagande

ANSÖKAN

Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/)innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Tina Wedholm, Telefonnummer: 070-670 20 30
tina.wedholm@sasongspersonal.se
Stortorget 3, Stockholm
sasongspersonal.se
Stortorget 3
11129 Stockholm


Escape Room Stockholm