Projektledare inom e-commerce Jönköping


Arbetsgivare: iStone
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2018-10-03

Är du en projektledare som vill jobba med e-commerce och hålla dig uppdaterad inom de senaste trenderna? Kan du bygga långsiktiga relationer och få med dig alla i samma tänk? Är fantastiska kollegor och god stämning viktigt för dig? Bra, då är du rätt för oss!

Förväntad kompetens
- Du har några års erfarenhet av att självständigt ha lett projekt, gärna inom IT sektorn.
- Du talar flytande svenska och engelska och kan kommunicera pa° en hög niva° med svenska och internationella kunder.


Snubblar du på målsnöret när det kommer till erfarenhet eller är du osäker på om du har nog av det? Ta kontakt med oss ändå! Vi vill alltid träffa nya talanger!


Arbetsbeskrivning
Så här beskriver en projektledare hos oss sin vardag:


Som projektledare hos iStone får jag arbeta mycket självständigt och driva dialogen med kunden och teamet. Jag håller föredrag för kundernas styrgrupper och dialogen med våra utvecklare, därför är det viktigt att jag kan kommunicera naturligt på flera olika nivåer, både för att förstå kundernas verksamhet och för att förstå utvecklarna.


Det absolut roligaste med att vara projektledare är alla fantastiska kollegor och all den nya tekniken. Vi jobbar nära varandra och använder Scrum och agila projektmetoder. iStone satsar också mycket på långsiktiga kundrelationer och har sin egen "Evolve" metodik, vilket jag tycker är ett jättesmart tänk."


Vad tror vi krävs för att trivas och lyckas i rollen?


Vi tror att du är genuint intresserad av e-commerce och av att hålla sig a jour med den senaste tekniken. Du har även förmågan att hålla ögonen på målet i en varierande värld där mycket händer och du trivs bra i en flexibel miljö.


För att lyckas tror vi att du har en hög presentationsförmåga och en mycket god kommunikationsförmåga, för det är verkligen A och O i detta jobb.

Du kommer sitta på vårt mysiga kontor i centrala Jönköping. Tillträdesdatum enligt överenskommelse och intervjuer hålls löpande, så ansök redan idag! ??

Kultur iStone är från början skapat av entreprenörer och den andan lever fortfarande kvar. Vi ligger i framkant, provar nytt och vågar utvecklas in på nya områden. Vi tror att glada och nöjda medarbetare skapar glada och nöjda kunder. Det har gjort att vi är kreativa, lär av varandra och sitter på mycket av branschens höga kompetens. Vi vill bli bäst på det vi gör, och därifrån ständigt bli bättre. Samtidigt har vi kul på jobbet, skratt och skämt är vardag och vi ser fram emot att träffa varandra på måndag morgon.

Hos oss är nya idéer alltid välkomna och du får möjlighet att vara med och påverka från start. Spana in oss på vår Instagram (https://www.instagram.com/istoneab/?hl=sv) för att se vilka vi är som jobbar här!


Om iStone iStone är ett verksamhets- och IT-konsultbolag med ca 600 anställda i 13 länder. Sedan årsskiftet 2018 är vi en del av Columbus (https://www.columbusglobal.com/en/) och tillsammans med dem kommer vi att skapa en stark aktör på marknaden med ca 2000 anställda och huvudkontor i Danmark. Columbus har idag ingen e-Commerce satsning utan uppköpet av iStone är deras första steg. Det kommer därmed även i fortsättningen satsas stort på Commerce avdelningen. ??


Jobba på iStone <span id="selection-marker-1" class="redactor-selection-marker"></span>

Kompetenser

• Scrum, systemutvecklingsmetod
• CRM, Customer Relationship Management

Arbetslivserfarenhet

Projektledare, IT: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Heltid, tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas
Joel Davidsson, Telefonnummer: +46 707 39 09 80
joel.davidsson@istone.com
Trädgårdsgatan 5, Jönköping
iStone
Trädgårdsgatan 5
55316 Jönköping


Escape Room Stockholm