Entreprenöriell utvecklare? Bli en del av Ericssons nya Inkubatorenhet!


Arbetsgivare: Xamera AB
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2018-10-03

Vi letar efter dig som är nyutexaminerad, tidigt ute i karriären eller har varit inne i IT-branschen ett tag, allt för att skapa en så diversifierad grupp som möjligt. Du är antagligen Civil- eller Högskoleingenjör inom ett datatekniskt område eller har likvärdiga kunskaper. Har du studerat till ingenjör inom Datateknik, Teknisk fysik, Medieteknik, IT, Mjukvaruteknik eller en liknande ingenjörsutbildning är det här definitivt en roll för dig! Din personlighet kantas av en nyfikenhet att ständigt utvecklas, ett naturligt logiskt tänkande samt en förmåga att snabbt organisera upp problem.

Dina tekniska kompetenser kantas av en förmåga att förstå produktutveckling. Du har koll på något av språken C++, Python, Java eller Golang. Tjänsten anpassas efter dina tidigare kunskaper vad gäller programmeringsspråk och intresseområden.Tänker du ofta att det där kunde du ha gjort bättre själv? Kliar det i fingrarna när du får en ny teknikpryl då du vill veta hur den fungerar på insidan? Tänk om du hade ett jobb som inte bara ligger i teknikens framkant utan du är med och skapar den! Det är precis vad du kan få hos den nya Inkubatorenheten (Ran- I) hos Ericsson. Inkubatorenheten är en entreprenöriell ny enhet inom Ericsson där du endast kommer att jobba med nyutveckling av koncept och idéer.

Det här är jobbet för dig som vill verka i en miljö där du får fullt utrymme för att använda de verktyg och idéer du vill samtidigt som du har stark grund att stå på i och med Ericssons muskler. Inkubatorenheten jobbar fristående som en egen enhet vilket gör att det blir snabba beslutsvägar samtidigt som ni verkar tätt tillsammans inom er enhet på ca 15-20 personer. Jobbet består i att jobba från idé/konceptstadiet till att tillverka en slutgiltig produkt. Det kommer alltid att finnas en kund i andra änden som produkterna utvecklas mot vilket kommer att ge en stor variation i typerna av uppdrag.

Vi letar efter ett flertal personer där tjänsten anpassas efter dina kunskaper och önskemål. Din roll kan exempelvis innefatta eget produktansvar inom ett specifikt område, simuleringsarbete, fältförsök, Cloudlösningar, IoT, Machine Learning m.m. Möjligheterna är många och vi har garanterat en roll som passar dig så tveka inte att söka om du vill vara med och prägla framtidens teknik! Ericsson grundades 1876 i Stockholm och har idag kunder i över 180 länder. Ericsson har ca 110.000 anställda varav ca 14.800 är verksamma i Sverige. Idag så passerar mer än 40% av världens mobiltrafik genom någon av Ericsson produkter. Linköpingssiten har ca 700 anställda och är nu inne i en stor expansiv fas där kanske just du får vara med!

2020 är det dags att lansera den femte generationens mobilnät där Ericsson är det främsta företaget inom forskningen och utvecklingen. Då 5G-utvecklingen går framåt med raketfart så satsar nu Ericsson i Linköping stort på att få in ännu fler duktiga ingenjörer tillsammans med Xamera.

Kompetenser

• C++, programmeringsspråk
• Python, programmeringsspråk
• Java, programmeringsspråk

Arbetslivserfarenhet

Systemutvecklare / Programmerare: Mindre än 1 års erfarenhet
Mjukvaruutvecklare: Mindre än 1 års erfarenhet
Backend-utvecklare: Mindre än 1 års erfarenhet
Frontend-utvecklare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om anställningsvillkor

Detta är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du efter genomförd intervjuprocess kommer att få anställning direkt hos Ericsson. Xamera är karriärföretaget som specialiserar sig på möjligheter inom IT- och tekniksektorn för Young Xperts.
Anders Söderblom, Consultant manager, Mobilnummer: 0761893722
anders@xamera.se
Datalinjen 3
Xamera AB
Datalinjen 3
58112 Linköping
Ansök genom länken nedan eller skicka din ansökan och ditt CV direkt via mail till anders@xamera.se. Märk ansökningen med ”Ericsson Inkubator”. Detta uppdrag tillsätts löpande så ansök så snart som möjligt.


Escape Room Stockholm