Restaurangbiträde till MR Trolle, Karlskrona


Arbetsgivare: Fazer Food Services Sverige
Arbetsort: Karlskrona
Publiceringdatum: 2018-09-28

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser


Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!

Hitta din passion för mat
Vi söker ett restaurangbiträde som är serviceinriktad och vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga anställda. Som restaurangbiträde arbetar du med varierande arbetsuppgifter så som salladsberedning, viss matlagning, packning, kassaarbete, städning och disk. Som restaurangbiträde hos oss arbetar du nära våra gäster vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för gästernas önskemål. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid, 50 % oktober tom 16 december 2018. Arbetstiden är varierande med helgtjänstgöring.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi erbjuder dig utbildning i livsmedelshygien och matsäkerhet samt framtida utvecklingsmöjligheter inom Fazer.

Vad bidrar du med till teamet?
Vi söker dig som drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och är genuint matintresserad. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta i storkök och/eller restaurang och det är meriterande om du har relevant branschutbildning. Vi söker dig som tar egna initiativ, är självgående, glad och kreativ med vilja att utveckla och förbättra. Du är serviceinriktad och brinner för att alltid leverera bästa möjliga service både till arbetskamrater och gäster. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss krävs det att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om MR Trolle
Restaurang Trolle är belägen på marinbasen i Karlskrona där vi serverar ca 600 måltider per dag. Restaurangen serverar frukost, lunch och middag till personalen på området veckans alla dagar, måndag till söndag. Idag är vi ett team om 15 personer som arbetar i restaurangen. Vi alla arbetar efter Fazers värderingar. Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu!
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-10-14. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan och vi tar inte emot ansökningar via mail.

Kompetenser

• Salladsberedning
• Storkök

Arbetslivserfarenhet

Restaurangbiträde: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Lindhagensgatan 120
Fazer Food Services Sverige
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm


Escape Room Stockholm