Kontaktlinsoptiker - Sickla


Arbetsgivare: Synoptik Sweden AB
Arbetsort: Nacka
Publiceringdatum: 2018-07-09

Som optiker hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att påverka din vardag och din egen utveckling. Du får arbeta med kvalitetsglas och kvalitetslinser. Som optiker arbetar du i första hand med syn- och linsundersökningar med variation av arbete i butik. Du brinner för att hjälpa människor att hitta den bästa lösningen utifrån personens behov. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål.

Vi erbjuder

• Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t.ex. via Synoptiks treåriga utbildningsplan för optiker som genererar minst 36 CET poäng på tre år.
• Ett brett produktutbud av hög kvalitet.
• Ett internationellt framgångsrikt företag där vi bryr oss om kunden och om varandra.
• Ett företag som också bryr sig om andra genom att årligen bidrar med pengar till forskning och aktivt jobbar med välgörenhet.
• Kunskapsutbyte mellan våra butiker och kollegor.
• Friskvårdsbidrag, tjänstepension och många andra fina förmåner.

Som anställd hos oss har du även den unika möjligheten att följa med på en av våra biståndsresor med Optiker utan Gränser och bidra på plats.

Din kompetens och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi vill att du är kommunikativ och kan förmedla din kliniska kompentens till både kollegor och kunder. Du är lyhörd, handlingskraftig och agerar serviceinriktat i alla lägen med målet att erbjuda en helhetslösning till våra kunder.

Vi tror att du passar in hos oss om du brinner för optik och är kvalitetsmedveten. Som person ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad och engagerad. Som optiker hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och känner glädje i att skapa lyckosamma kundmöten och jobba mot uppsatta mål.

Övrigt

Anställningen är på heltid med tillträde den 1/8.
Vid frågor är du välkommen att kontakta vår butikschef Marlene Kempe på 08-531 88 555.
Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer att intervjua löpande. Välkommen till oss!

Kompetenser

• Behörighet som kontaktlinsoptiker

Arbetslivserfarenhet

Optiker: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

-

Om anställningsvillkor

-
-
Marlene Kempe, Telefonnummer: 08-53188555
Simbagatan 14
Synoptik Sweden AB
Simbagatan 14
13154 Nacka


Escape Room Stockholm