Teknisk projektkoordinator inom produktutveckling!


Arbetsgivare: ÅF AB
Arbetsort: Solna
Publiceringdatum: 2018-07-06

Om jobbet
Har du ett tekniskt intresse och ett sinne för ordning och reda?
Vi söker just nu en driven projektkoordinator till vår grupp inom Product Development på ÅF i Solna.
Våra konsulter driver projekt och utvecklar framtidens produkter från idé till slutprodukt.
I rollen som teknisk projektkoordinator kommer du att stötta en eller flera projektledare med t.ex. tidsplanering, kostnadsstyrning och tidsuppföljning. Du kommer ibland att jobba med flera parallella uppdrag med olika omfattningsgrad vilket gör att din samordningsförmåga och dina kommunikationskunskaper kommer väl till hands.
Våra projekt spänner över hela eller delar av produktutvecklingsprocessen: konceptutveckling, visualisering/modellering, prototypbyggande, kravspecificering, konstruktion, beräkning, konkurrensanalys, variantbildning, produktifiering och dokumentation. Som teknisk projektkoordinator på ÅF omges du av ett väl uppbyggt kompetensnätverk, där vi delar kunskap och erfarenheter med varandra. Tillsammans står vi för en kunskap med både bredd och djup, där ingen av våra konkurrenter slår oss på fingrarna!
Du blir en del av ett glatt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra. Att utvecklas vidare i sin kompetens är viktigt för både dig och oss på ÅF! Vi utmanar, jobbar proaktivt och löser problem tillsammans och det tycker vi är kul! Att ha roligt både på och utanför jobbet värderar vi högt och vi måna om att skapa en bra balans mellan jobb och fritid.

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har en teknisk utbildning, tex Civil- eller Högskoleingenjör inom Maskinteknik. Du har en bakgrund inom produktutveckling och gärna ett par års erfarenhet inom mekanikkonstruktion eller liknande. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift samt förmåga att planera och administrera. Då vi arbetar med många olika kunder behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
För att du ska trivas och lyckas bra i rollen ser vi att du är självgående och har en förmåga att ta egna initiativ. Genom ditt sätt att vara inspirerar och engagerar du andra i din omgivning och du trivs med att samarbeta med andra. Du brinner för lagarbete och drivs av utmaningar. Din prestigelösa, kommunikativa och lösningsorienterade sida kommer göra dig till en framgångsrik konsult!
Blir du nyfiken?
Skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av oss på Product Development på ÅF! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Då det är semestertider kan återkoppling på din ansökan ske i slutet på sommaren.
Vi önskar dig en riktigt fin sommar!

Vi erbjuder
På ÅF är vi passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. *ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig!

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF Making Future.

Kompetenser

• Maskinteknik
• Produktutveckling
• Mekanikkonstruktion

Arbetslivserfarenhet

Civilingenjör, konstruktion, maskin: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Frösundaleden 2
ÅF AB
Frösundaleden 2E
16970 Solna
Ange referens 9607


Escape Room Stockholm