Combitech söker Konsultenhetschef


Arbetsgivare: Combitech AB
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2018-07-03

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som Konsultenhetschef
Det går bra för Combitech och som ett led i att stärka vår framåtriktade satsning och fokusering söker nu en av Combitechs affärsområde en chef och ledare till verksamheten i Östergötland.
Våra kunder finns idag främst inom Digitalisering, Telecom, Flygindustri och Fordonsindustri. Du kommer tillsammans med övriga inom affärsområdets ledningsgrupp att ansvara för att leda och fortsätta utvecklingen av affärsområdets verksamhet. Detta kan exempelvis innefatta strategiskt arbete, rekrytering, sälj, affärsansvar, beläggningsansvar, samt att hålla en nära kontakt med kunder och partners.
Som konsultenhetschef kommer du att ansvara för att leda en konsultenhet bestående av 10-12 konsulter och här ha det operativa linjeansvaret för dina medarbetare. Detta ansvar innefattar bland annat utvecklingsplanering och lönesättning. I det dagliga skapar du förutsättningar för att dina medarbetare både trivs och kan prestera på sitt allra bästa sätt. Som ledare förväntas du agera i enlighet med vår värdegrund för att säkerställa att våra medarbetare utvecklas både personligt och professionellt samt kan erbjudas balans i livet utifrån just sin specifika livssituation.
Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig!Vad kan du tillföra?
Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare och coach, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.
Du har i grunden en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå och har hunnit få en god erfarenhet av yrkeslivets förutsättningar och utmaningar och arbetet på insidan av en teknisk utvecklingsorganisation. Önskvärt är om du har tidigare erfarenhet från konsultbranschen.
Du trivs i rollen som ledare och är van att arbeta målinriktat och ”drivs och trivs” i en resultatorienterad verksamhet. Du har ett brett nätverk inom ditt område och motiveras av att utveckla det vidare hos Combitech. Den kunskap och erfarenhet du har med dig kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur.
Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad
Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?

Arbetslivserfarenhet

Personalchef / HR-chef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

.

Om anställningsvillkor

Heltid /
Tillsvidare
Torbjörn Svensson, Telefonnummer: +46 73 4375799
Universitetsvägen 14
Combitech AB
Universitetsvägen 14
58330 Linköping


Escape Room Stockholm