Servicetekniker produktionsutrustningar


Arbetsgivare: AVT Industriteknik AB
Arbetsort: Alingsås
Publiceringdatum: 2018-06-30

Din profil. Som person är du en problemlösare med ordning och reda och öppen för förändringar i det dagliga arbetet. Eftersom vi är en serviceorganisation med många interna och externa kontakter krävs en stor kundfokus och mycket god social förmåga då du är företagets ansikte utåt mot kund. Rätt inställning och personliga egenskaper kommer att värderas.

Grundläggande kvalifikationer. Gymnasieutbildning inom något av områdena teknik/mekanik eller motsvarande. • Körkort, lägst B. • Omfattande datorvana • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska. • Du gillar att meka och har ett starkt tekniskt intresse • Ej främmande för resor både i och utanför Sverige. Du har el-kunskaper och gärna även inom PLC.

Med innovativ och kreativ personal lyckas vi på AVT ofta överträffa våra kunders förväntningar. Vi gillar tekniska utmaningar har en passion för effektiv produktion.

Vi söker nu specifikt dig med erfarenhet av service, underhåll och/eller montering inom automations- och produktionslösningar.

Som servicetekniker arbetar du självständigt eller i team mot våra kunder. Uppdragen kan variera en hel del och kräver därför många gånger en stor portion av problemlösning. Du har en dialog med kunden och som servicetekniker har du alltid kundens bästa i fokus med högt ställda mål att hålla goda kundrelationer och ge en framgångsrik service. Servicearbetet innefattande mekanik, el och pneumatik. Vi ser även en fördel om du har kunskap och erfarenhet ifrån PLC och andra styrsystem. Delar av tiden arbetar du på plats i montaget och hjälper till med provkörning eller montage av maskiner.


Vår styrka är våra duktiga medarbetare som vi kontinuerligt vill vidareutveckla. Hos oss erbjuds du inte bara spännande och utmanande arbetsupp- gifter, utan också stora möjligheter att utvecklas tillsammans med branschens trevligaste arbetskamrater.

Ansök till tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till jobb@avt.se.
Urvalet sker löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


AVT är en funktionsleverantör inom industriautomation. Vi levererar hållbara produktionsutrustningar som minskar spill, ökar tillgänglighet och flexibilitet samt säkrar stabila produktionsprocesser. Vi finns i Alingsås och har kontor i Göteborg men levererar utrustningar i hela Sverige samt utomlands.

Kompetenser

• Montering, mekanik
• Montering av finmekanik
• Elteknik
• Pneumatik
• PLC (programmerbart styrsystem)
Industrigatan 1
AVT Industriteknik AB
Box 20
44121 ALINGSÅS
Urval sker löpande så skicka gärna in ansökan direkt vid intresse!
Ange referens Servicetekniker


Escape Room Stockholm