Pedagog med särskild kunskap inom tal/språk/kommunikation


Arbetsgivare: Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Arbetsort: Karlstad
Publiceringdatum: 2018-06-28

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Den centrala elevhälsan på Barn- och ungdomsförvaltningen i Karlstad kommun har till uppgift att stödja elevernas utveckling, mot utbildningens mål och skapa miljöer som främjar elevernas hälsa, utveckling och lärande. Arbetsplatsen är förlagd till Klaraborgs specialpedagogiska enhet, där även fler professioner inom den centrala elevhälsan finns, bl.a. skolöverläkare, verksamhetschef för den medicinska elevhälsan, psykologer, pedagoger och logoped. Närmaste chef är enhetschefen för Klaraborgs specialpedagogiska enhet.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar som en stödfunktion till elevhälsan i Karlstads grundskolor, både kommunala och enskilda verksamheter. Du kartlägger, analyserar och bedömer stödbehov för elever gällande tal/språk/kommunikation. Du är med och stöttar den lokala elevhälsan i utformningen av stödinsatser för elever på både grupp- och individnivå. Utifrån språklig bedömning ingår det också att utföra insatser till enskilda elever.
Du ingår i ett arbetslag bestående av pedagoger med specialpedagogisk kompetens där du är en viktig samverkanspartner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad talpedagog/specialpedagog med dokumenterad kompetens och erfarenhet gällande tal/språk/kommunikation samt kommunikationsstöd.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kompetenser

• Specialpedagogik

Arbetslivserfarenhet

Talpedagog: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-08-13 Tjänsten är ett tillsättningsvikariat i väntan på en ny organisation., upphör: 2018-12-31 .
Anna Carlsson, Enhetschef Klaraborgs specialpedagogiska enhet, Telefonnummer: 054-540 36 91
Lärarförbundet, Facklig företrädare, Telefonnummer: 054-216689
Lärarnas Riksförbund, Telefonnummer: 054-540 47 55
Kontaktcenter, Västra Torggatan 26 Karlstad
Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Karlstad
65184 Karlstad
Ange referens A798415


Escape Room Stockholm