Key Account Manager


Arbetsgivare: SalesOnly Sverige AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-06-27

Som ett globalt IT-företag med över trettio års erfarenhet är COMPAREX en av världens ledande IT-tjänsteleverantörer och den främsta när det kommer till licenshantering i hela EMEA-regionen. COMPAREX utvecklar innovativa tjänster som stöder hantering och inköp av programvaruprodukter, vilket leder till en övergripande förbättring av anställdas produktivitet. COMPAREX tjänar företagskunder som spänner från små företag till stora internationella företag samt offentlig verksamhet och stödjer dessa i sin digitala resa mot ökad produktivitet.
Med uttalandet "By Your Side in a Digital World" understryker COMPAREX sitt mål att inspirera kunder med möjligheter till digital transformering genom att arbeta med prioriteringar viktiga för kunderna.
I rollen som Key Account Manager är du den primära kundkontakten för dina nyckelkunder och ditt primära fokus kommer att vara att underhålla, utmana och växa en befintlig kundportfölj, men också att hitta och utveckla nya kunder. Du kommer att rapportera till försäljningschefen. COMPAREX tjänster inom Software Asset Management, managed services, rådgivning och försäljning av mjukvara och molnlösningar kommer att vara fokus för din kundportfölj.


Vi tror att du:
Är resultatorienterad och strukturerad Har ett rådgivande tillvägagångssätt för lösningsbaserad försäljning och vågar utmana våra kunder för att skapa värde Kan utveckla ett strategiskt partnerskap med ett antal av våra nyckelkunder där du bygger nätverk på flera nivåer, inklusive C-nivå Kan skapa, utöka och kvalificera affärsmöjligheter och stänga affären Fungerar i en organisation med hög pulsfrekvens och många deadlines För att lyckas behöver du vara bra på att kommunicera (både på svenska och engelska)
Din bakgrund:
Erfarenhet av Microsofts licensavtal, produkter och lösningar (framförallt molntjänster) Du är van att arbeta självständigt, förstår värdebaserad lösningsförsäljning och ger inte upp Du har erfarenhet av B2B-försäljning och har en bred förståelse för begreppen inom IT-branschen Arbetat i team med Inside Sales och Solution Advisors (lösningsrådgivare)
Vi erbjuder
På COMPAREX trivs positiva människor som arbetar lösningsorienterat, därför präglas vår kultur av individer som är självgående och som tar ett stort eget ansvar. Våra medarbetare gillar att få visa prov på hög motivation och ett brinnande engagemang i en ständigt föränderlig arbetsmiljö.
Våra förväntningar är höga men vi erbjuder också stora utvecklingsmöjligheter i ett växande internationellt företag. För att uppnå framgång i arbetet ser vi att en balans mellan arbete och fritid inger en långsiktig arbetsglädje och därför är det viktigt för oss att motivera våra medarbetare med detta. Du kommer få utbildning för att öka din förståelse och kunskap, och även få stor support av kollegor inom hela COMPAREX-gruppen. Vi erbjuder en bra fast lön, kompletterad med provision och goda arbetsvillkor.
COMPAREX Group sysselsätter mer än 2 450 personer på 80 platser i 35 länder - i Europa, Afrika, Nordamerika, Sydamerika och Asien. Under räkenskapsåret 2016/17 uppgick omsättningen till 2.1 miljarder Euro.
I denna rekrytering samarbetar COMPAREX med SalesOnlys rekryteringskonsult Jenny Fröjd. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny på telefon 073-96 28 587 alternativt jenny.frojd@salesonly.se. Urval kommer ske löpande och därför ser vi fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via "ansök här" knappen nedan som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Arbetslivserfarenhet

Key account manager: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön - Fast plus rörlig lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidareanställning
Sveavägen 13, plan 12
SalesOnly Sverige AB
Sveavägen 13, plan 12
11157 Stockholm
Ange referens salesonly2503


Escape Room Stockholm