Är du vår nya medicinska sekreterare på vårdcentralen Alvesta?


Arbetsgivare: Region Kronoberg, Primärvård och Rehabcentrum
Arbetsort: Växjö
Publiceringdatum: 2018-06-20

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Letar du efter ett roligt och utmanande jobb som medicinsk sekreterare? Välkommen till vårdcentralen Alvesta! Visste du att vi är den femte största vårdcentralen i Kronoberg? Vi har drygt 11 000 listade patienter, så hos oss är det full fart varje dag!
Vi strävar alltid efter att använda alla medarbetares kompetens på bästa sätt. Vi är ett bra team som jobbar för att administrationen på vårdcentralerna ska fungera på bästa sätt. Vi arbetar med RAK, rätt använd kompetens, det vill säga att varje yrkesgrupp gör det de är bäst på.

Vi har många professioner under utbildning, just nu har vi sju ST-läkare och fyra AT-läkare hos oss. Vi tar även emot studenter som studerar till undersköterska, sjuksköterska, distriktssköterska och medicinsk sekreterare.

Gillar du när det hörs skratt i fikarummet? Bra, då kommer du att trivas hos oss! Vi försöker även med jämna mellanrum att träffas och hitta på roliga saker utanför arbetet, för den som vill förstås.
Nu söker vi en medarbetare som är mångsidig och serviceinriktad och känner att det är dags för nya utmaningar - vi hoppas att det är du!

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare hos oss har du en mycket viktig roll. Du är det administrativa stödet och en viktig pusselbit för att skapa ett effektivt och patientsäkert arbete.

Du erbjuds stimulerande arbetsuppgifter - alltifrån journalskrivning, kalla patienter från väntelistor, följa upp olika registreringar, administrativ service till övriga medarbetare samt att vara i receptionen mm.

Det kommer finnas möjlighet till egna ansvarsområden framöver, du får vara med och forma din roll utifrån våra behov och din kompetens. Vår ambition är att du ska få utmaningar och möjligheter att utvecklas.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Du uttrycker dig väl både i tal och skrift samt har god IT-vana. Har du erfarenhet att arbeta i Cambio Cosmic är det meriterande.

Som person är du patientfokuserad, noggrann och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du är lyhörd och tycker det är roligt med utvecklingsarbete och bidrar till att skapa en positiv stämning bland dina kollegor och andra yrkeskategorier. Du är öppen för förändringar och att utveckla ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Arbetslivserfarenhet

Läkarsekreterare / Vårdadmin / Medicinsk sekreterare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör:
Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstidens gång, så vänta inte med din ansökan!.
Lina Åhsberg, HR-specialist, Telefonnummer: 0470-58 70 32
lina.ahsberg@kronoberg.se
Jessica Berntsson, HR-specialist, Telefonnummer: 0470-58 70 31
Maria Olofsson, Avdelningschef, vårdcentralen Alvesta och Moheda, Telefonnummer: 0472-38 92 09
maria.e.olofsson@kronoberg.se
Ulrika Johnsson, Vision, Telefonnummer: 0472-38 92 54
35188 Växjö
Region Kronoberg, Primärvård och Rehabcentrum
Nygatan 20
35188 VÄXJÖ
Ange referens PRC 120/18


Escape Room Stockholm