Lagerarbete med administration - Helsingborg


Arbetsgivare: Processbemanning AB
Arbetsort: Helsingborg
Publiceringdatum: 2018-06-20

.

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Om tjänsten:
Vi söker dig som vill arbeta som lagermedarbetare hos vår kund i Helsingborg, arbetet är förlagt på dagtid med start omgående. Arbetsuppgifterna är manuell packning av varor, utleveranser, viss truckkörning förekommer samt administrativa uppgifter med bland annat fakturering och bokning av transporter. Du har också kontakt med säljbolag som finns i Finland, Norge, Danmark och Taiwan, därmed krävs kunskap i engelska. Packningen är fördelat på en "lillpack" med varor liggande i automatiserade lagerhissar samt en "storpack" med mer skrymmande produkter/varor.

Krav för tjänsten är:
- Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter från lager och pack
- Datavana och administrationsvana
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Erfarenhet av Monitor eller liknande system

Meriterande för tjänsten är:
- Truckkort A2 och B1

Vem är du?
Personliga egenskaper som eftersöks är en flexibel person som ska ha enkelt att skifta fokus utan att tappa tråden. Noggrannhet och struktur är viktigt. Mycket god förmåga att samarbeta i grupp då teamet består av 7 personer som arbetar tight ihop. Begreppen effektiv, ansvarfull, pålitlig och inkännande med öppenhet för förändringar är viktiga ledord.

Låter detta intressant?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Läs gärna mer om oss på processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

Kompetenser

• Truckvana

Arbetslivserfarenhet

Lagerarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Drottninggatan 28, 2 tr 25222 Helsingborg
Processbemanning AB
Drottninggatan 28, 2 tr
25222 Helsingborg


Escape Room Stockholm