TECHNICAL WRITER INOM LIFE SCIENCE I HALMSTAD


Arbetsgivare: Alten Sverige AB
Arbetsort: Halmstad
Publiceringdatum: 2018-06-18

Vill du arbeta med att författa användarcentrerad information åt ett världsledande bolag inom Life Science i Halmstad? Då är det här är ett gyllene tillfälle för dig att skicka din ansökan till ALTEN!

Som person är du resultatinriktad och driven med en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. Du är den som naturligt snappar upp förbättringsmöjligheter och har förmågan att genomdriva dessa. Vidare värderar vi stresstålighet, tempo och en förmåga att hantera multipla arbetsuppgifter som ytterligare framgångsfaktorer i rollen.

Du kommer att förstärka avdelningen för produktutveckling genom att främst arbeta i uppdrag nära processkonstruktion, elektronikutveckling och projektledning.
Ju mer erfaren och självständig du blir, desto mer kommer du få jobba med komplexa och tekniskt utmanande projekt. Ditt dagliga kontaktnät kommer normalt att bestå av olika funktioner inom teknik, produktion, inköp och marknad, men även ett visst inslag av kundkontakt kan förekomma.

PERSONEN VI SÖKER ÄR/HAR:
• Goda kunskaper i XML
• Högskoleingenjör eller motsvarande erfarenhet inom produktdokumentation och produktutveckling
• Minst 1 års arbetslivserfarenhet.
• Flytande i svenska och engelska, tal och skrift.

OM ALTEN
På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom De mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av ALTEN Group har vi över 20 000 medarbetare och verksamhet i 20 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.

Kontaktperson: Simon Levén, gruppchef på ALTEN
Telefonnummer: 0723532465
OBS! Under v. 28-34 kommer vi inte ha möjlighet att besvara några frågor.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Kompetenser

• Elektronikutveckling
• XML, programmeringsspråk
• Produktutveckling

Arbetslivserfarenhet

Medicinteknisk ingenjör: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidareanställning
HR-avdelningen, Alten
Theres Svenssons gata 15, Göteborg
Alten Sverige AB
Theres Svenssons gata 15
41755 Göteborg


Escape Room Stockholm