FM-koordinator till välkänt företag!


Arbetsgivare: Rekryteringsgruppen
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-06-14

Om tjänsten

I din roll som FM-koordinator fungerar du som spindeln i nätet. Ditt jobba innebär mycket varierande arbetsuppgifter där du kommer att ha mycket kontakt med externa leverantörer samt dina kollegor i organisationen.

Det innefattar även administrativa arbetsuppgifter innehållande bland annat supportfall, faktura hantering samt inköp. Du kommer aktivt vara med under möten samt hålla egna möten. Arbetet innebär en rad olika arbetsuppgifter så som att arbeta med att upprätthålla säkerhetspolicyn, arbeta med fastighetsrelaterade utmaningar och en rad andra uppgifter högt som lågt.

Kompetens och kvalifikationer


Vi söker dig som:

- Har erfarenhet av likande yrke sedan innan

Personliga egenskaper
I rollen ser vi dig som är prestigelös och trygg i din roll. Du har inga problem med att arbeta strukturerat och noggrant utan att tappa helhetsperspektivet. Du är duktig på att prioriterat samt arbetar på ett effektivt och lösningsorienterat sätt.

Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och du har inga problem med att arbeta självständigt samt i team.

Tillträde:Omgående


Anställning:Vikariat med start omgående till och med december, möjlighet till förlängning


Arbetstid:Heltid, 08-17 mån-fre

Lön: Fast lön enligt överenskommelse


Om du är intresserad av ett utvecklande arbete så är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.


Tjänsten kommer att tillsättas omgående och intervjuer sker löpande.Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen attmaila Konsultchef Therese Sjöblom på therese@rekryteringsgruppen.com
Om Rekryteringsgruppen Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden; Kontor, lager/industri och transport. Bolaget omsätter 93 miljoner kronor och har ca 250 anställda. Våra kontor är belägna i Stockholm och Malmö. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.


Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag. Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com (http://www.rekryteringsgruppen.com)


Sökord: Office manager, kontorsansvarig, koordinator, receptionist, reception, servicekoordinator, Facility management, servicechef

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Therese Sjöblom, Telefonnummer: 076-1051221
therese@rekryteringsgruppen.com
Vretensborgsvägen 28, Hägersten
Rekryteringsgruppen
Vretensborgsvägen 28
12630 Hägersten


Escape Room Stockholm