Undersköterskor till Ädelstenens äldreboende


Arbetsgivare: Jönköpings kommun
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2018-04-12

Äldreomsorgen

Vilka är vi?
Ädelstenens äldreboende ligger på Kärrhöksgatan 70 B i stadsdelen Råslätt.
Det är ett boende med 27 lägenheter fördelat på tre olika enheter för äldre med demensproblematik. Vi som arbetar här träffas regelbundet i team, alla med sin specifika kunskap som medverkar till en helhetsbild av den boende. Vi jobbar också engagerat med ständiga förbättringar för att utvecklas och för att tillsammans utveckla verksamheten.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar du med äldre personer som har demensproblematik där vi utgår från varje individs förutsättningar. Vi arbetar med kontaktmannaskap och individuella genomförandeplaner. I arbetet har vi ett salutogent synsätt där vi ser till och tillvaratar de förmågor och möjligheter som var och en utav de boende har.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande och det är meriterande med erfarenhet av arbete med demensvård.
Som person är du lyhörd för omsorgstagarens behov och har ett professionellt bemötande. Du är skicklig på att planera ditt arbete, är strukturerad och har god framförhållning. Du arbetar utifrån ett värdegrundsbetonat synsätt och deltar aktivt i vårt arbete med ständiga förbättringar. För att trivas är du flexibel och har en positiv inställning, har förmåga att prioritera och planera ditt arbete både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor och egenskaper.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder bland annat:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel
- Betald semester redan första anställningsåret

Övrigt
Det är flera tillsvidaretjänster som ska tillsättas, arbetet är förlagt till dag och kväll, vardag som helg.. Jönköpings kommun erbjuder alltid 100% tjänstgöringsgrad. Vänligen ange önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
För mer information kontakta enhetschef Maria Thörn 036-10 72 80


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Kompetenser

• Äldreboende
• Demensvård

Om lön

Lön enligt kollektivavtal

Om anställningsvillkor

Tillsvidare. 100%.
Tillträde enligt överenskommelse.
Västra Storgatan 16
Jönköpings kommun
Västra Storgatan 16
55189 Jönköping
Ange referens 18-71-0075


Escape Room Stockholm