Vill du jobba som säljare i Lissabon?


Arbetsgivare: Scanjob
Arbetsort:
Publiceringdatum: 2018-04-11

Har du funderat på att arbeta utomlands? Tycker du att det är kul att sälja? Vill du resa och få lön samtidigt? Då har vi det perfekta jobbet för dig här på Teleperformance i Lissabon!

Som säljare på Teleperformance har du kontakt med svenska kunder som funderar på att köpa en försäkring av Chubb. Chubb är en av världens största leverantör av försäkringar till privatpersoner och företag. De är verksamma i 54 länder, och deras försäkringar spänner från privata olycksfallsförsäkringar till företagsförsäkringar för internationella organisationer.
Dina arbetsuppgifter går bl.a. ut på att ge råd åt privat- och företagskunder i samband med köp av försäkringar, och slutligen att sälja en försäkringsprodukt till kunden. Du kommer att vara anställd av Teleperformance, men sälja på uppdrag av Chubb. Därför är det otroligt viktigt att du är professionell och kan hålla huvudet kallt, samt kan lyssna till kundens behov.

Teleperformance ser till att du får tillräcklig utbildning. Därför är erfarenhet inte något krav, men det är en fördel om du har erfarenhet av någon typ av försäljning.

Hos Teleperformance i Lissabon blir du en del av ett internationellt företag med kontor över större delen av världen. Här blir du väl omhändertagen av dina kolleger som gärna hjälper dig med dina arbetsuppgifter om det skulle behövas.
Arbetsplatsen är en ung och social miljö, och du får arbetskamrater från många olika länder. Dessutom jobbar det redan flera svenskar på kontoret. Efter arbetet går kollegerna ofta ut och upplever Lissabon tillsammans, gärna på en restaurang, stranden eller kanske bara tar en tur i staden.

När man flyttar utomlands för att arbeta får man inte bara arbetslivserfarenhet. Man får även möjlighet till nya upplevelser och en spännande fritid. Därför erbjuder Teleperformance en massa olika aktiviteter och evenemang, och allt är så klart gratis! Du kan bl.a. delta i en språkkurs i portugisiska, gå en matlagningskurs, lära dig att surfa, delta i fotbollsturneringar och mycket mer. Du får även gärna komma med egna förslag på nya aktiviteter.

Det kan vara krångligt och svårt att hitta en lägenhet i utlandet. Därför har Teleperformance Portugal egna lägenheter som används av medarbetarna. Du får ett eget möblerat rum och delar resten av lägenheten med dina kolleger. Teleperformance betalar hyra, el, vatten och Internet, så du behöver inte fundera på de fasta kostnaderna.
När du anländer till flygplatsen i Lissabon står en chaufför redo att köra dig hela vägen fram till din lägenhet. Teleperformance hjälper till att öppna ett bankkonto till dig, och vi är alltid redo att hjälpa dig om det skulle behövas.

Vill du veta mer om Teleperformance och Lissabon?
https://www.youtube.com/watch?v=39CwBhp7k1w
https://www.youtube.com/watch?v=N8bHCHl8X_0

Din profil:
- Talar och skriver flytande svenska
- Talar och skriver engelska
- Har god datorvana
- Du är en teamplayer
- Goda kommunikationskunskaper
- Professionell

Teleperformance erbjuder:
- Fast månadslön
- Återbetalning av resekostnaderna till Lissabon
- Årlig tur-/returresa till Sverige, så du kan hälsa på familj och vänner
- Möblerat rum i lägenhet som delas med dina kolleger (inkl. Hyra, Internet, el, vatten och värme)
- Sjukförsäkring
- Gratis aktiviteter som surfing, språkkurser och mycket mer
- Goda utvecklingsmöjligheter

CV och ansökan måste vara på engelska!
Jeppe Kornum +4520402246
jk@scanjob.dk
Scanjob
Vestergade 1b, 2
7800 SKIVE
http://scanjob.dk/jobs/vill-du-jobba-som-saljare-i-lissabon/


Escape Room Stockholm