Personlig assistent - Timvikarier och sommarpersonal (Dygnspass)


Arbetsgivare: Jengla Omsorg AB
Arbetsort: Sölvesborg
Publiceringdatum: 2018-04-09

Just nu söker vi personer som kan förstärka vårt arbetslag kring en ung man i Sölvesborg.
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie vid ordinarie personals frånvaro, både planerad och vid mer akuta bemanningssituationer. Vi söker även personal som kan arbeta högre tjäntsgöringsgrad under sommaren. Behovet varierar därför passar det dig som studerar eller har en annan mindre tjänst. Att du har jobbat med lågaffektivt bemötande som arbetssätt och att du känner dig trygg i din roll är för oss viktiga erfarenheter som du bör ha med dig för att lyckas i jobbet hos oss. Du behöver vara lugn och trygg i dig själv, har lätt för enkel och tydlig kommunikation och vi tror att du har jobbat inom autismfältet tidigare, men det är inget krav.

Jobbet innebär att dela dagarna med vår brukare som har en autismdiagnos. Han bor i eget boende med dubbelassistans. Att följa hans rutiner, att läsa av, bemöta, vägleda och stötta i allt han behöver assistans med. Det handlar om allt från hushållssysslor, hygien, matinköp, kommunikation och aktivering.
Det viktigaste med jobbet är att kunna läsa av och tolka brukarens signaler samt att kunna anpassa dagen och kraven efter måendet. Arbetspassen är dygnspass, du börjar 09:00 och slutar 09:00 dagen efter.

Arbetsgruppen har löpande utbildning och handledning. Vi har kollektivavatal genom Vårdföretagarna och följer fastställda ob-tillägg och semesterersättningsnivåer. Utöver detta har också all personal möjlighet till friskvårdsbidrag.
Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.

Om lön

Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag

Om anställningsvillkor

Timvikarie, dygnspass.
Varierande.
Olof Petersson, Uppdragschef, Telefonnummer: 0731449890
olof@jengla.se
*
Jengla Omsorg AB
*
29492 Sölvesborg


Escape Room Stockholm