IT-Gymnasiet Västerås söker engagerad lärare i naturkunskap och kemi


Arbetsgivare: IT-gymnasiet
Arbetsort: Västerås
Publiceringdatum: 2018-04-04

IT-Gymnasiet är en av Sveriges främsta gymnasieskolor för ämnesintegrerad IT och har idag cirka 2500 elever på elva orter i Sverige. Skolorna präglas av behörig och kunnig personal med stort engagemang för eleverna. IT-Gymnasiet Västerås startades 2003 och var en av de första fristående gymnasieskolorna med inriktning IT i regionen. IT-Gymnasiet Västerås är en skola i fräsch och ljus miljö och har idag ca 160 elever, nära kommunikationer och näringsliv. Skolan erbjuder fyra program där IT är den röda tråden. Läs mer om oss på www.it-gymnasiet.se .

Vi söker nu lärare i naturkunskap och kemi.

Om dig: Vi söker dig som har starkt engagemang och intresse för att tillsammans med oss skapa de bästa förutsättningar för våra elever. Vi är bra och vill bli bättre, så förbättringsarbete pågår ständigt! Arbetet hos oss kräver att du vill utvecklas tillsammans med oss. Du kommer, beroende av tjänstgöringsgrad, att delta i programlagsarbete och kollegialt lärteam. Även mentorsarbete ingår. Vårt arbete inriktar vi mot att utveckla eleverna i social kompetens och kommunikation, kreativitet, IT- kompetens, problemlösning och ansvarstagande.

Vi ser därför att du har en god social förmåga, speciellt att kunna se människors olika talanger och behov. Du bör vara van vid att arbeta lösningsfokuserat för att kunna möta varje elev på bästa sätt. Du som person är stabil och trygg i dig själv. Du tycker om att samarbeta med andra människor och kan skapa professionella relationer, men även kunna arbeta självständigt. Du skall också vara tydlig och kunna sätta gränser vid behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om skolan: Vi erbjuder dig en spännande och modern verksamhet med stora möjligheter till utveckling. På IT-Gymnasiet utgår vi mycket från datorn som ett pedagogiskt hjälpmedel. Vi arbetar målmedvetet med ett projektorierat lärande, vilket skapar förutsättningar för spännande och utvecklande samarbeten. Vår undervisningsmiljö präglas av ömsesidig respekt mellan elever och personal. Vi erbjuder dig en spännande skolmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling och påverkan på verksamheten. Du kommer att ingå i ett nätverk med utbildare från IT-Gymnasiets andra skolor, vilket ger dig delaktighet och samhörighet.

Omfattning: tjänstens omfattning ca 50-60%, beroende av ämneskombinationer.

Varaktighet: Beroende på ämne, kompetens och behörighet/legitimation: visstidsanställning eller tillsvidare. Vi tillämpar provanställning första halvåret.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, vi ser därför gärna att vi får din ansökan så snart som möjligt.

Frågor om tjänsterna besvaras av rektor Karwan Saeed Foad, 021-40 39 44

Välkommen med din ansökan!Arbetslivserfarenhet

Lärare i gymnasiet: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Box 213
IT-gymnasiet
Box 213
10124 Stockholm


Escape Room Stockholm