Lärare i dans


Arbetsgivare: Borås Stad
Arbetsort: Borås
Publiceringdatum: 2018-04-04

Lärare i dans

till Bäckängsgymnasiet. Sista ansökningsdag: 2018-04-22.
(Ref nr 2523:2018:4)

Bli en del av Borås Stad!
Välkommen att arbeta i Bildningsstaden Borås, hos oss är varje dag meningsfull.
Förutom ett meningsfullt arbete och professionella kollegor erbjuder Borås Stad en rad förmåner och attraktiva arbetsvillkor för att du ska trivas och må bra. Professionell, engagerad och lärande är nyckelord för Borås Stads verksamheter, såväl i mötet med boråsarna som i relation med kollegor.

Arbetsplats: Bäckängsgymnasiet är en unik gymnasieskola med ett spännande programutbud, kvalificerad och inspirerande personal och en varm och social kultur. Hos oss får motiverade elever goda möjligheter att utveckla både sig själva och andra, och kunskapen de förvärvar befäster över lång tid.
Sammanlagt är vi 1400 elever och 140 vuxna, alla med en stark känsla för vår skola. Vi är organiserade dels i pedagogiska tvärvetenskapliga arbetslag, dels i sektorsvisa ämnesgrupper. Skolan ligger centralt i Borås och har fina lokaler.
Läs mer på Bäckängsgymnasiets hemsida.Anställningsvillkor: Tjänsten är ett vikariat på 15 procent av heltid, t.o.m. 2019-06-17. Tillträde 2018-08-13.Arbetsuppgifter: Vi söker inför hösten 2018 lärare för undervisning i Dans - bland annat streetdance. Utöver undervisning ingår sedvanliga läraruppgifter. Du kommer att självständigt och tillsammans med dina kollegor systematiskt planera, genomföra, följa upp och analysera undervisningen. Du förstår vikten av att anpassa undervisningen utifrån elevernas behov.


Kvalifikationer: Relevant lärarexamen och lärarlegitimation för gymnasieskolan krävs. Du ser möjligheter, är kreativ och du vill tillföra din kompetens för elevernas och skolans utveckling. Du bör kunna skapa förtroendefulla relationer, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta med såväl ämneskollegor som övriga funktioner på skolan.

Bifoga din lärarlegitimation till din ansökan.

Upplysningar lämnas av rektor Ann-Marie Ahlin, tfn 033-35 79 60. Fackliga företrädare når du via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00.

Läs mer om Borås Stads personalförmåner via länken boras.se.

Gymnasie- och vuxenutbildningsnämndens övertygelse är att alla elever vill och kan lära. Läs mer i förvaltningens utvecklingsplan Bildningsstaden Borås.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-22.

Kompetenser

• Dans, undervisning
• Lärarexamen
• Lärarlegitimation

Arbetslivserfarenhet

Lärare i gymnasiet: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Vikariat
Tillträde 2018-08-13
Se vår hemsida www.boras.se
Borås Stad
Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen
50180 Borås
Ange referens 2523:2018:4


Escape Room Stockholm