Redovisningskonsult till Byrå


Arbetsgivare: Kontorsbemanning AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-04-03

Kontorsbemanning är ett företag som erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom ekonomi, administration, försäljning och IT. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda våra kunder kompetent och motiverad personal. Vi är auktoriserade av Bemanningsföretagen och har kollektivavtal.

Till en redovisningsbyrå med 5 anställda söker vi nu en driven och positiv redovisningskonsult med erfarenhet ifrån arbete på byrå.

Vi söker dig som har några års relevant erfarenhet av att arbeta med redovisning och gärna på en revisions eller redovisningsbyrå. Du är van att självständigt arbeta med bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer och har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Som person är du noggrann, social och affärsinriktad med stor känsla för service.
Du har lätt för att skapa nya relationer, likväl som att bibehålla befintliga och drivs av att ha mycket kundkontakt. Du är en teamplayer som både kan arbeta självständigt, ta eget ansvar och samarbeta med dina kollegor.

Då bolaget är i tillväxt söker vi dig som inte är rädd att ta egna initiativ och tänka proaktivt. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt med flera olika kunder samtidigt och tycker om att jobba strukturerat i rutiner men utgår alltid från en nytänkande infallsvinkel.

Om du vill vara med i företagets fortsatta expansion och satsning i Göteborgsregionen och känner dig inspirerad av att ta nästa steg i karriären sök omgående till oss!

Kompetenser

• Bokslut
• Redovisning/revision

Arbetslivserfarenhet

Redovisningskonsult: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Stigbergsliden 5 B 41463 Göteborg
Kontorsbemanning AB
Stigbergsliden 5 B
41463 Göteborg


Escape Room Stockholm