Lärare i Engelska till NTI Gymnasiet Stockholm


Arbetsgivare: NTI-gymnasiet
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-03-26

NTI grundades 1968 och vi har under de snart 50 år vi funnits utbildat tekniker, ingenjörer och innovatörer på våra 15 skolor runt om i landet. Ett ledord för NTI-gymnasierna är innovation och nytänkande. Vi ska ge eleven verktyg, möjligheter och mod att utveckla sin kreativitet och testa nya idéer. Kvalitet och elevfokus är viktiga hörnstenar för NTI-gymnasiet. NTI är en del av AcadeMedia, norra Europa största utbildare.

NTI Gymnasiet Stockholm är en attraktiv skola med tre starka program och runt 850 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med pedagogiskt utvecklingsarbete, med tydlig koppling till akademin och kollektiva lärprocesser. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.

Vi söker nu en lärare i Engelska.

Det här erbjuder vi dig

Som lärare hos oss kommer du att undervisa i Engelska. Vi söker flera tjänster och kan utifrån det anpassa tjänsten till dig som söker. Du har stor möjlighet att påverka och utveckla din egen undervisning och genom kollegialt lärande och arbete i lärteam bidra till hela skolans utveckling.
Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av kreativitet, hög kompetens och professionalitet.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi

Vi söker dig som är utbildad lärare, behörig att undervisa i Engelska på gymnasienivå samt har erfarenhet av undervisning på gymnasiet. Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att bygga relationer med elever och har ett undersökande förhållningssätt kring deras lärande. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med start augusti 2018. Placeringsort är Stockholm.
Vi tillämpar ferietjänst.
Sista ansökningsdatum 2018-04-30
Rekryteringen kommer att ske löpande varför det är viktigt att skicka in din ansökan tidigt.
Har du frågor, kontakta gärna tf. Rektor Lotten Nimar 072-734 76 92.
Välkommen med din ansökan!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.


Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Kompetenser

• Lärarexamen

Arbetslivserfarenhet

Lärare i gymnasiet: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Box 213
NTI-gymnasiet
Box 213
10124 Stockholm


Escape Room Stockholm