Taxitelefonist / Trafikledare


Arbetsgivare: RINGDUVE TAXI BESTÄLLNINGSCENTRAL AB
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2017-11-14

Vi söker dig som är snabb i tanken och som har möjlighet att hålla flera bollar i luften samtidigt. Att arbeta som taxitelefonist/trafikledare är inte att förväxla med att arbeta som vanlig telefonist. Som taxitelefonist/trafikledare så ligger en stor del av arbetet just i trafikledning av fordon, vilket är en krävande uppgift. Arbetet kan bitvis vara ganska komplext då det finns många parametrar att ta hänsyn till vid trafikledning, det är även bitvis väldigt stressad. Så man måste klara av att prestera under press. Taxitelefonisterna utgör navet i verksamheten, och övrig verksamhet är väldigt beroende av duktiga taxitelefonister. I dagsläget bedriver vi verksamhet i flertalet kommuner vilket innebär att man som taxitelefonist/trafikledare simultant sköter dessa områden.

Vi ser dessa egenskaper hos dig vi söker.

- Att du är stresstålig och kan hantera flera ärenden/uppgifter samtidigt, och har lätt för att ta beslut i ganska stressade situationer.
- Att du har god datorvana.
- Att du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar.
- Att du gillar att arbeta serviceinriktat då en stor del av arbetet är kundkontakt.
- Att du klarar av att arbeta olika tider på dygnet, allt från tidig morgon till sena nätter.
- Att du har tid att avsätta på inskolning då det är en ganska omfattande uppgift att inskolas i arbetsuppgiften.
- Att du har en positiv inställning och gillar att ta tag i saker/uppgifter.
- Att du problemfritt talar och förstår svenska samt engelska.

Det är inte ett krav att du har god geografisk kännedom i Skåne. Men du har en fördel i att ha god geografisk kännedom i dessa områden.Som taxitelefonist/trafikledare så går arbetsuppgiften i huvudsak ut på att med ett professionellt och serviceinriktat bemötande ta emot telefonsamtal, samt att trafikleda företagets fordonsflotta utifrån bokningsläget. Utöver dessa uppgifter så sköts även en del administrativa uppgifter av telefonisterna. Vi bedriver taxiverksamhet i Skåne med ca. 170 fordon och ca. 200 anställda. RD Taxi är varumärket.
Din arbetsplats kommer att vara i Malmö.
Lodgatan 3B
RINGDUVE TAXI BESTÄLLNINGSCENTRAL AB
Lodgatan 3B
21124 Malmö
Ange referens Trafikledare


Escape Room Stockholm