Kanslist till förening sökes


Arbetsgivare: Bureå IF
Arbetsort: Skellefteå
Publiceringdatum: 2017-11-10

OM FÖRENINGEN

Bureå IF är en ideell förening som bedriver idrottsverksamhet i Bureå. För närvarande finns många barn- och ungdomslag inom fotboll och innebandy, dessutom erbjuds i mindre skala hockey och skidåkning. Vårt kansli med kontor finns på Tallbacka idrottsplats i Bureå. Föreningen driver också Myggvalla idrottsplats med fotbollsplaner och fotbollsgolf.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en medarbetare till vår förening som kommer bli delaktig i en nystart för föreningen. Uppgifterna kommer att variera med betoning på administration, information och ekonomi. Denna tjänst kommer att utvecklas i takt med föreningens förändringsarbete i nära samarbete mellan medarbetare, styrelse och ledare i föreningen. Huvudsakliga arbetsuppgifter är föreningsadministration, kontakter med idrottsförbund, kommun, sponsorer och övriga samarbetspartners, ekonomiskt arbete med fakturering, bokföring och uppföljning, intern och extern kommunikation och visst anläggningsarbete. Under perioder kan det innefatta att vara handledare för feriearbetare eller liknande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 75 % -100 % tjänstgöring med fast lön. Provanställning 6 månader. Kvälls och helgarbete kan förekomma. Urval och intervjuer sker löpande. De som väljs ut kommer att få svara på skriftliga frågor innan intervju. Ansökan med personligt brev, CV och referenser mottages enbart via e-post till bifkanslist@gmail.com För att arbeta på kansliet krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget hos https://polisen.se/ Utdraget behöver inte skickas med ansökan utan kan visas vid intervju. Eftersom rekryteringsgruppen arbetar ideellt har vi svårt att svara på frågor via telefon, så istället kan du skicka dina frågor till bifkanslist@gmail.com så svarar vi så fort vi kan.

KVALIFIKATIONER

För denna typ av tjänst ser vi en person som är utåtriktad och social, med en framåtanda och innovativ förmåga och som kan leda sig själv vad gäller planering och organisation av arbetet. Personlig lämplighet för tjänsten värderas högt i rekryteringsprocessen. Meriterande: Gymnasial utbildning eller motsvarande med inriktning mot fritid och föreningsliv. Ledarskapsutbildning. Konkret arbetslivserfarenhet från arbete i ideell organisation/sektor. Erfarenhet av arbete med bokföring och andra ekonomiska arbetsuppgifter Kommunikativ förmåga muntligt som skriftligt Social kompetens Servicekänsla Krav: B-körkort Datavana från Officeprogram.

Om lön

Fast lön enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Tillsvidare 75-100%. Provanställning i 6 månader tillämpas.
Norra Kustvägen 16
Bureå IF
Norra Kustvägen 16
93252 BUREÅ
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och referenser. Vid intervju ska ett utdrag från Polisens belastningsregister visas upp.


Escape Room Stockholm