Musikintresserad personlig assistent sökes till 60% vikariat i Mjölby


Arbetsgivare: Humana Assistans AB
Arbetsort: Mjölby
Publiceringdatum: 2017-11-06

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi ytterligare medarbetare till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega? Vi söker en person som kan arbeta på ett 60% längre vikariat med möjlighet att även hoppa in mera vid ordinarie personals frånvaro eller sjukdom.

Om tjänsten:

Vår kund är en ung man med diagnos inom autism spektra och utvecklingshandikapp. Han har behov av hjälp i vardagen med personlig omvårdnad och stöd vid socialt samspel inklusive kommunikation. För att strukturera upp hans vardag används bild som stöd. Han har ett stort intresse utav musik och tycker mycket om att vistas i skog och natur, gärna under promenader.

Vi söker dig som:


• Inte röker
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med autism eller som personlig assistent, men det allra viktigaste är personkemi.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Dagpass eller dygnspass förlagda vardag och helg. Väntetid förekommer under dygnspassen. Tjänsten är som vikarie på 60%.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Kompetenser

• Omvårdnad

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor


Deltid/

Ej specificerat
Julia Wennerholm, Rekryteringsansvarig
Svärmaregatan 3
Humana Assistans AB
Svärmaregatan 3
60361 Norrköping


Escape Room Stockholm