Lågstadielärare , Stommenskolan


Arbetsgivare: Marks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Arbetsort: Mark
Publiceringdatum: 2017-11-01

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Stommenskolan är en F-6-skola som ligger centralt i Kinna och har närhet till grönområde och utomhuspool. Under samma tak som skolan finns fritidshemmet, grundsärskolan och träningsskolan. Vi har ca 315 elever på skolan.

Vi har två paralleller i varje årskurs förutom år 2 där vi har tre paralleller. Varje klass har ett klassrum i anslutning till parallellklassen och med en ansvarig klasslärare. Klasserna delar på ett grupprum i anslutning till båda klassrummen. Personalen är en sammansvetsad grupp som lär känna barnen under hela deras dag och de får en helhetsbild av barnen och det ger goda möjligheter för skola och fritidshem att samverka.

Vi vill skapa en skola som värnar barnens rätt till trygghet, glädje och utveckling. Tillsammans skapar vi framgångar från liten till stor, genom engagemang, glädje, kunskaper, lust och trygghet. Vi arbetar mycket med värdegrund och ingår i ett pilotprojekt med PALS.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad lärare som vill vara med och utveckla undervisningen på vår skola. Du har såväl engagemang, pedagogisk kompetens som samarbetsförmåga. Du ska vara flexibel och ha eleven i fokus när du lägger upp din undervisning. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda och förtroendeingivande relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du är en trygg och tydlig person med förmågan att skapa förutsägbarhet och struktur.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare 1-3

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Kompetenser

• Fritidshem
• Lärarlegitimation

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid. 100
Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .
Ylva Arnholdt-Olsson, Rektor, Telefonnummer: 0320-21 77 27
Per Källman, Lärarnas Riksförbund, Telefonnummer: 070-297 24 98
Lena Duve, Lärarförbundet, Telefonnummer: 0320-21 74 80
Boråsvägen 40 51180 KINNA
Marks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Marks kommun
51180 KINNA
Ange referens A725029


Escape Room Stockholm