Innesäljare till TC Connect Sweden AB


Arbetsgivare: TC Connect Seden AB
Arbetsort: Kumla
Publiceringdatum: 2017-11-01

TC Connect Sweden AB är ett bolag som skapar effektiva kommunikations- och säkerhetslösningar för några av världens mest krävande verksamheter.

Exempel på kunder finns inom energibranschen samt många myndigheter med stora krav på säkerhet och tillgänglighet. Vi lever i en värld där den tekniska utvecklingen inom kommunikation och säkerhet går allt snabbare och kraven på tillgänglighet, funktion och mobilitet ökar. Vårt behov av att känna oss trygga – det ändras aldrig! TC Connect kombinerar den senaste teknologin med lång erfarenhet och mycket hög nivå av säkerhet och tillgänglighet. Vi är idag 12 personer anställda och finns i trevliga lokaler i Kumla. Läs mer om verksamheten på http://tcconnect.no/svInnesäljare till TC Connect Sweden AB

Som innesäljare hos oss får du en central och viktig roll. Dina arbetsdagar är omväxlande och innehåller många olika kontakter med våra kunder och med alla kollegor.

Allt i din roll handlar om att stötta våra kunder så de är nöjda med de produkter och tjänster vi levererar. Exempel på arbetsuppgifter är offerthantering, orderläggning, leveranskontroll men också att göra uppföljning på våra implementeringar så att allt är till belåtenhet för kunden. Du jobbar också med utskick och uppdatering av vår hemsida. Dagarna innehåller mycket kontakter med våra kunder, mestadels via telefon och mail.

Vi kommer lägga mycket stor vikt vid personligheten i denna rekrytering. Det absolut viktigaste är att du har servicekänslan och kundfokus i dig naturligt och att du hanterar våra kunder så de får förtroende för dig och för TC Connect. Eftersom dagarna är så varierande är det viktigt att du gillar att det händer saker som ruckar planeringen och att du tar tag i uppstådda situationer. Att ha kontakt med många olika människor är stimulerande för dig. TC Connect är på en förändringsresa och du måste gilla att vara i en föränderlig miljö vilket du ser som möjlighet att lära dig nya saker. Du har administrativ vana och är noggrann med deadlines. Ett tekniskt intresse är en stor fördel.

För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter!

Vi letar efter dig som har någon liknande bakgrund och som har god datavana. Vi arbetar i MS Office och Mamut. Har du erfarenhet av WordPress är det meriterande men inget krav.Frågor och funderingar om tjänsten besvaras av Helena Fiedler 070-5919033 eller Maria Roseen 070-2590507.


Kompetenser

• MS Office
• Mamut, redovisningssystem
• WordPress, publicerings- och portalverktyg

Arbetslivserfarenhet

Innesäljare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100%
tillsvidareanställning
Maria Roseen, Telefonnummer: 070-259 05 07
Helena Fiedler, Telefonnummer: 070-591 90 33
Mastgatan 2A
TC Connect Seden AB
Mastgatan 2A
69271 Kumla
Ange referens 2017/20


Escape Room Stockholm