Product Manager MBB


Arbetsgivare: 3
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-10-30

Vi på 3 tror att livet blir roligare om man upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på 3 som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till 3.

Nu söker vi en Product Manager till vår avdelning Devices som ansvarar för alla mobiltelefoner, dataprodukter och tillbehör som vi erbjuder våra kunder samt dess livscykel. Här kommer du att jobba tillsammans med kommersiella produktägare, nätspecialister, leverantörer och vår globala organisation för att säkerställa bästa möjliga kundupplevelse.

Ditt uppdrag är att vara spindeln i nätet mellan våra leverantörer, sälj- och servicekanaler samt marknadsavdelning. Du har fullt ansvar för utvalda produkter i vår hårdvaruportfölj vilket bland annat innebär kravställning mot leverantörer, testning och felsökning, intern införsäljning och informationsspridning, produktlanseringar, lönsamhetskalkyler och säljuppföljning.

Dina erfarenheter och ansvarsområden:

Vi ser gärna att du har en teknisk förståelse och kunskap samtidigt som du har ett intresse för det kommersiella och värderar kundnöjdhet högt. Kanske har du jobbat som produktchef tidigare, alternativt med test, projektledning, teknisk produktutveckling eller liknande.

För att trivas i rollen tror vi att du är en engagerad och lösningsfokuserad "doer" som inte rädd för att skapa nya kontakter internt och externt. Det är mycket meriterande kunskap om mobila produkter och relevanta radioteknologier som 3G, 4G/LTE, WiFi.

Egenskaper:

Som person är du driven och resultatfokuserad, tar egna initiativ och är självständig i ditt arbete. Du har förmågan att kombinera strategiskt tänk med en ”kavla-upp-ärmarna-attityd”, samt en god kommunikativ förmåga. Du är analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt, med en god förmåga att växla kreativitet med detaljer. Då du kommer att ha ett nära samarbete med olika delar av organisationen och leverantörer behöver du tycka om att samarbeta och vara prestigelös.

Vad kan vi erbjuda?

Vi som jobbar här trivs tillsammans. Vi försöker alltid att arbeta med korta beslutsvägar och att ha högt i tak, allt för att göra våra kunder nöjda. Vi erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö som flertalet gånger blivit prisbelönt, bland annat på grund av att våra medarbetare trivs och ges utvecklingsmöjligheter. Detta är vi såklart mycket stolta över och vi hoppas att du vill bli en del av detta!

Passar ovanstående in på dig?
Ansök redan idag då vi löpande kallar till intervju. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta rekryterande chef Karin Ahl på karin.ahl@tre.se*LI-PRIORITY

Kompetenser

• Produktutveckling

Arbetslivserfarenhet

Produktutvecklare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Lindhagensgatan 98
3
Lindhagensgatan 98
10425 Stockholm


Escape Room Stockholm