ST-läkare akutsjukvård, VO akutsjukvård och internmedicin i Lund/Malmö


Arbetsgivare: Region Skåne, Skånes universitetssjukvård
Arbetsort: Lund
Publiceringdatum: 2017-10-27

Gör skillnad. Varje dag.

Akutsjukvården i Region Skåne omfattar fem akutmottagningar lokaliserade i Helsingborg, Kristianstad, Ystad, Malmö och Lund. Akutmottagningarna erbjuder ett omväxlande och spännande arbete. Vi utbildar akutläkare i Region Skåne med sikte på att dessa ska utgöra basen i arbetet på akutmottagningarna. Vi är i ett skede där akutsjukvården i Region Skåne utvecklas. Inom Region Skånes akutsjukvård arbetar vi teambaserat tillsammans med övrig vårdpersonal. Vårt verksamhetsområde erbjuder utomordentliga möjligheter till forskning och utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Till våra verksamheter i Malmö och Lund söker vi nu ST-läkare i akutsjukvård. ST-tjänsten är på fem år. En ST-plan upprättas i samråd med studierektorer, handledare och sektionschef. Tjänstgöringen kommer att ha sin bas i Malmö eller Lund, men tjänstgöring förekommer på annan verksamhet inom Region Skåne och Region Själland.

Annonsen avser tre tjänster i Lund och tre tjänster i Malmö. Ange ditt primära önskemål om placeringsort i din ansökan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom akutsjukvård är det meriterande för tjänsten. Då vi är ett universitetssjukhus anses även forskning som meriterande. Vidare är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och löpande anställning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kompetenser

• Akutsjukvård/sjukhus

Arbetslivserfarenhet

ST-läkare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Per Wihlborg, Sektionschef, Telefonnummer: 040-336664
per.wihlborg@skane.se
Torgny Wessman, studierektor, SUS Malmö, Telefonnummer: 040-335712
torgny.wessman@skane.se
Nicolina Carlsson, studierektor, SUS Lund, Telefonnummer: 046-176718
nicolina.carlsson@skane.se
Carl-Axel Cronberg, MLF, akutläkare, SUS Malmö, Telefonnummer: 040-335759
carl-axel.cronberg@skane.se
Ardavan Khoshnood, MLF, ST-läkare i akutsjukvård, Telefonnummer: 0735-853979
ardavan.khoshnood@skane.se
Scheelevägen 8 22381 Lund
Region Skåne, Skånes universitetssjukvård
Scheelevägen 8
22381 Lund
Ange referens A726369


Escape Room Stockholm