Deutschsprachige Mitarbeiter gesucht!


Arbetsgivare: Glasdon Europe AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2017-10-17

Vi söker dig som har lite erfarenhet i liknande tjänster och som vet hur man umgås med kunder. Du är kommunikativ, representativ och har kunskap av vanliga PC-programvaror (Word, Excel, Outlook, osv.) Du har ett bra driv och du är dynamisk.

Du talar och skriver tyska flytande eftersom det är det språk du använder uteslutande gentemot våra kunder och återförsäljare.

Du talar och skriver dessutom engelska på en riktigt bra nivå eftersom det är arbetsspråket inom koncernen.

Språkkunskaperna kommer att testas grundligt under intervjun. Sprechen Sie Deutsch? Dann lesen Sie bitte weiter! Diese Stelle ist vielleicht Ihr Traumjob!

Arbetsuppgifterna är typiska för den här tjänsten och innebär bl.a. intensiva telefonkontakter med befintliga kunder och leads samt letande av nya försäljningskanaler. Till arbetsuppgifterna tillkommer mottagning och bearbetning av produkt- och prisförfrågningar, offertskrivning, orderbearbetning och uppföljning av inkommande förfrågningar.
Glasdon Europe AB, ett dotterbolag av den brittiska koncernen Glasdon Group Ltd., ansvarar för marknadsföring och försäljning av Glasdon produkterna i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Nederländerna och Polen.

Vi erbjuder marknaden högkvalitativa lösningar inom gatu- och parkmöbler, avfallshantering, källsortering och snöröjning. Mer information om vårt produktsortiment finner du på www.glasdon.com.


Arbetslivserfarenhet

Innesäljare: Mindre än 1 års erfarenhet
Försäljningsassistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Tjänsten skall tillsättas snarast med placering i trevliga lokaler vid Västra Frölunda.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.
David RIERA, Sales office manager, Mobilnummer: 0703798120, Telefonnummer: 031895880
david.riera@glasdon.com
August Barks Gata 25
Glasdon Europe AB
August Barks Gata 25
42132 Västra Frölunda
Ange referens DEGEAB


Escape Room Stockholm