Personliga assistenter till glad 8-årig tjej i Skärhamn!


Arbetsgivare: Humana Assistans AB
Arbetsort: Tjörn
Publiceringdatum: 2017-09-11

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vill du göra skillnad? Vill du ha ett arbete där du förgyller en annan människas liv? Då är arbetet som personlig assistent något för dig!

Om tjänsten:

Vi letar efter dig som behöver ett extra jobb vid sidan av studier eller som komplement till annat arbete!

Vi kan erbjuda dig fantastiska möjligheter, du får jobba med en tjej som gillar att busa och hitta på roliga och fartfyllda aktiviteter. Du får även möjligheter till vidareutveckling, vi skräddarsyr en utvecklingsplan för dig med möjlighet till att delta i utbildningar eller coachning inom lämpliga områden för personlig utveckling.

Du kommer jobba som personlig assistent i Skärhamn och vara anställd av Humana. Du kommer jobba med en tjej på 8 år som har en grav hjärnskada och vara hennes stöd i vardagen. Tjejen tycker det är roligt med snabba cykelturer, bada med mycket aktivitet, promenera i sin gåstol, gunga så det kittlas i magen, åka båt i stora vågor och favoritaktiviteten är att åka flume-ride på Liseberg.

Vår kund går på skolan/fritids på dagarna och har assistans framförallt på eftermiddagar/kvällar och under helgen. Jobbet är utmärkt att kombinera med studier, annat deltidsarbete eller föräldraledighet.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är en självständig, ansvarsfull och framåt person. Du gillar att ta egna initiativ och har energi att genomföra passande aktiviteter med kunden. Såklart ska du gilla barn och barnens aktiviteter såsom skoj och bus.

Det är meriterande om du jobbat med liknande arbetsuppgifter innan men inget krav, det viktigaste är att du är rätt person för vår kund och hennes familj.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Deltid, ca 70%. Varierande dag, eftermiddag, kväll och helg.

Tjänsten kan delas mellan fler assistenter och familjen är flexibla med schemaläggning o försöker tillgodose önskemål.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Snarast, med bredvidgång så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Om lön

Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Om anställningsvillkor


Deltid/

Se annons.
Linnéa Jumark, Rekryteringsansvarig
Vädursgatan 5
Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250 Göteborg


Escape Room Stockholm