Marknadsutvecklare Mobility


Arbetsgivare: E.ON Gas Sverige [SE]
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-09-08

E. ON söker en affärsfokuserad och driven Marknadsutvecklare Mobility
Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.

E.ON befinner sig på en spännande utvecklingsresa. Vi fokuserar mer än någonsin på att utveckla våra kundrelationer, växa med kundnära energilösningar samt skapa nya affärer för att bygga ett hållbart samhälle. Dagens transportsektor står inför stora förändringar, förändringar som innebär utmaningar men som också skapar möjligheter. E.ON Biofor arbetar med att producera, distribuera och sälja biogas till fordon som ett förnybart alternativ till fossila drivmedel.

Avdelning Marknad och Försäljning inom E.ON Biofor ansvarar för att upparbeta och upprätthålla långsiktiga relationer med affärens kunder/intressenter, för nyförsäljning och omkontraktering av affärens produkter, för utarbetande och genomförande av marknads- och etableringsplaner. Vidare säkerställer avdelningen att marknadsföring, kundkommunikation och kundservicefunktion med stöd av koncerninterna samarbetspartners sker i den omfattning och med den kvalitet som krävs.

Ansvarsområde

I rollen som Marknadsutvecklare (Stockholm) har du huvudansvar för att öka sålda volymer genom att:


Driva säljprocessen från första kontakt till kontraktsskrivning gentemot främst företagskunder och offentlig verksamhet. Detta innebär konkret att ta fram kunddata, inleda och bygga relation med kund samt med stöd av kollegor utarbeta och förhandla fram affärsupplägg fram till avtalsslut.
Underhålla befintliga kundrelationer och säkerställa bibehållen kundnöjdhet.
Vid behov delta i branschgemensamma nätverksträffar samt agera som stöd i internt arbete och interna projekt där dina branschspecifika kunskaper efterfrågas, exempelvis nyetablering av tankstationer och framtagning av marknadsplaner.


Du erbjuds en spännande roll där du kommer vara del i att föra ut nya produkter som skapar ett bättre samhälle. Tjänsten är placerad i Stockholm och din aktionsradie kommer främst att vara Stockholm med omnejd med resor inom Sverige. Tjänsten är tidsbegränsad från den 1 november 2017 till den 28 februari 2019 med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning.

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av försäljning mot företag och/eller offentlig verksamhet, gärna med fokus på transportnäring och detaljhandel. Vidare bör du främst ha erfarenhet av medellånga säljcykler och en förståelse för tekniska frågeställningar. Vi tror också att du har en akademisk examen gärna med inriktning marknadsföring.Som person triggas du av att skapa affärer och driva dem till avslut. Då merparten av dina kunder är nya och säljcyklerna medellånga är eget driv, initiativförmåga, ett strukturerat arbetssätt och målmedvetenhet en förutsättning.För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med E.ONs värderingar så att du känner dig som en naturlig del i av vår verksamhet:

”Vi sätter kunden i centrum, vi samarbetar, vi är innovativa och arbetar med ständiga förbättringar, vi når framgång tillsammans och vi agerar ansvarsfullt med ett öppet sinne.”'

Delar du våra värderingar och tycker att rollen som marknadsutvecklare hos oss passar din profil? Då är du rätt person att söka tjänsten hos oss.

Sök redan idag, dock senast den 19 september 2017.För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta:

Rekryterande chef: Fredrik Åkesson, +46 70 380 68 51För frågor till våra fackliga representanter, vänligen kontakta:

Stefan Ståhl, SI, +46 705 478074

Liselott Klintberg, Unionen, +46 706 974282

Arbetslivserfarenhet

Upphandlare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

monthly

Om anställningsvillkor

Contract: temporary. Fulltime
Temporary
Tommy Vati, Telefonnummer: +46 730344270
Rekrytering.support@eon.se
AddressLine t.b.d.
E.ON Gas Sverige [SE]
Street t.b.d.
11164 Stockholm
Ange referens 81901


Escape Room Stockholm