Projekteringsledare Bygg Uppsala


Arbetsgivare: Serneke
Arbetsort: Uppsala
Publiceringdatum: 2017-09-04

Vill du vara med och bygga upp Nordens mest expansiva byggkoncern? Då är du välkommen till Serneke. Vi utökar vår verksamhet i hela Mälardalen och förstärker styrkan med ännu fler engagerade kollegor. Vi söker nu en Projekteringsledare till Serneke i Uppsala.

Ansvarsområden

Som Projekteringsledare på Serneke leder och fördelar du projekteringsarbetet i våra byggprojekt i Uppsala från projektstart till överlämnande till slutkund. Du ansvarar för att projekteringen i dina projekt uppfyller uppsatta mål inom miljö, teknik, kvalitet, design, ekonomi, funktionalitet och arbetsmiljö.

Tillsammans med Arbetschef tar du fram budget och tidplan för dina projekt. Du inarbetar beställande kunds krav samt myndighetskrav i handlingar och projektorganisation och har under projektets gång kontakt med beställaren och myndighet.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med relevant bygginriktning samt minst ett par års erfarenhet av arbete som Projekteringsledare eller likvärdig tjänst. Meriterande är om du också har installationskunskaper.

Personliga egenskaper

Då tjänsten som Projekteringsledare innebär att ha många kontaktytor är du som person bra på att skapa och bevara goda relationer. Du känner dig trygg med att leda andra och trivs med att vara den person som driver ett projekt framåt. Du är initiativtagande och drivs av att nå dina mål.

Vi erbjuder

?På Serneke jobbar vi som utmanar konventionella metoder och som genomför det ena lyckade projektet efter det andra. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Serneke som arbetsgivare ?kännetecknas av korta beslutsvägar och vi ger dig som medarbetare stora möjligheter att påverka ditt arbete och de projekt du jobbar med. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling.

Om Serneke

Serneke är ett nytänkande och expansivt entreprenadbolag verksamma inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget grundades 2002 av Ola Serneke och har under de senaste åren varit ett av Sveriges snabbast växande företag. Engagerade medarbetare med en tydlig målbild och vision att utmana ledarna inom branschen är en av flera förklaringar till framgångarna.

Serneke är nästa generation entreprenadbolag eftersom vi vågar tänka annorlunda och utmana normer. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt.

På Serneke är vi steget före, håller vad vi lovar och ger våra kunder något extra. Vi drivs av utmaningar, vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Håller du med om det och vill vara med på resan mot att bygga upp Nordens mest expansiva byggkoncern? - Då är det dig vi söker. Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Information och ansökan

Befattning: Projekteringsledare Bygg

Tillträde: Höst 2017

Placering: Uppsala

Ansök senast: Urval sker löpande

Kontaktperson för eventuella frågor är: Marie Engström, marie.engstrom@serneke.se Tel.nr 072-206 77 40.?

Arbetslivserfarenhet

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön


Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor


Heltid

Anställningstid enligt överenskommelse
Linnéa Mattsson, Telefonnummer: 0736876240
linnea.mattsson@serneke.se
Kvarnbergsgatan 2, Göteborg
Serneke
Kvarnbergsgatan 2
41105 Göteborg


Escape Room Stockholm