Erfaren Robot-/automationstekniker till ÅF i Skövde


Arbetsgivare: ÅF AB
Arbetsort: Skövde
Publiceringdatum: 2017-09-04

Om jobbet
Är du redo för en ny utmaning? Hos oss får du möjligheten att vara en nyckelperson i arbetet inom automation när den nu går in i en expansiv fas!
ÅF i Skövde har en spännande tid framför sig - därför söker vi nu robottekniker till våra maskinprojekt. Som robottekniker hos oss kommer du att vara en del av det projektteam vi har byggt upp för att genomföra de kundprojekt och åtaganden vi tar på oss.
Du kommer att vara en nyckelperson vid idrifttagningar och igångkörningar av de produktionsanläggningar vi bygger. De styrsystem vi hanterar kommer från världsledande robotleverantörer, oftast använder vi ABB-robotar. Arbetsuppgifterna utförs vid vårt kontor i Skövde med drifttagningar i närområdet och hos våra kunder såväl inom som utanför Sverige vilket medför resor som en naturlig del av arbetet.

Vem är du?
Är du redo för att gå vidare mot nya utmaningar? Då tror vi att du kan passa in hos oss! Erfarenhetsmässigt stämmer du in på följande beskrivning:

Du har en el/automation eller mekatronikutbildning i botten och ett stort intresse för teknik och utveckling eftersom det mesta vi gör är kundanpassat.
Idag arbetar du som robotprogrammerare, gärna med inriktning mot industriell automation.
Förutom goda teoretiska och praktiska kunskaper värdesätter vi att våra medarbetare är kreativa, självgående samt har en väl utvecklad känsla för kvalitet.
Du har körkort B då resor är en naturlig del av din roll.
Du behärskar både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Vi tycker det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är målmedveten, resultatinriktad och har en vilja av att bygga kontakter både internt och externt. Du är flexibel, stresstålig och har förmågan att arbeta med flera problemställningar samtidigt.
Vi söker dig som är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla samt förstärka vår position som ledande automationsföretag - därför söker vi dig som tycker det är inspirerande med kundkontakter.
ÅF strävar efter att vara en jämställd arbetsplats och vi ser därför gärna kvinnliga sökande. Läs mer om ÅF:s arbete på http://www.afconsult.com/sv/lar-kanna-oss/hallbarhet/ladies-month-2016

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅF:s framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF* är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Kompetenser

• Automationsteknik

Arbetslivserfarenhet

Automationsingenjör, maskin: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Kanikegränd 3 B
ÅF AB
Box 133
54134 Skövde
Ange referens 7106


Escape Room Stockholm