Projektledare produktion


Arbetsgivare: Dfind Science & Engineering AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-08-30

projektledare produktion
Cepheids tillverkning i Solna tillverkar högkvalitativa tester inom In Vitro diagnostik. Företaget är i tillväxtfas och strävar efter att skapa en kostnadseffektiv, säker och kvalitativ produktion. I rollen som projektledare verkar du som spindeln i nätet med en fot i ledarskapet och den andra i tekniken. Du leder och resurs-sätter projekt för implementering av kostnadsbesparande processförbättringar, såsom nya utrustningar och nya processer. Ditt arbete sker i nära samarbete med Projekt chefen samt andra involverade funktioner inom Cepheid såsom Quality Control, Regulatory, Global Supply Chain.Cepheid erbjuder en dynamisk och fartfylld roll i ett företag i tillväxt med produkter som räddar liv. Du kommer till ett arbetslag med kompetenta medarbetare som har roligt tillsammans.Uppdragsgivare: CepheidOrt: Solna

Omfattning: Heltid

För information: Den här rekryteringen sker i samarbete med Dfind Science & Engineering. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Sr Rekryteringskonsult Ellinor Crafoord tel. 0733-434502.

Sista ansökningsdag: 2017-09-16

Kvalifikationer:

• Du som söker har

• Akademisk utbildning inom teknik och eller naturvetenskap, eller motsvarande

• Två eller fler års erfarenhet från arbete inom processteknik från kvalitetsstyrd verksamhet så som läkemedel eller medicin teknik

• Erfarenhet av kvalificering och/eller validering

• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande är:

• Erfarenhet av projektarbete och gärna som projektledare eller delprojektledare

• Kunskaper inom molekylärbiologi och gärna inom PCR teknologi

• Erfarenhet av arbete inom LEAN manufacturing

• Erfarenhet av arbete inom Danaher group

Som person är du målmedveten, strukturerad och driven. Du är en duktig kommunikatör och har förmågan att projektleda andra på ett resurseffektivt och engagerande sätt. Du är en god organisatör och levererar goda resultat på utsatt tid.För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Välkommen med din ansökan!Organisations-/företagsbeskrivning:

Cepheid är ett av världens snabbast växande företag inom molekylärdiagnostik. Företagets unika diagnostikplattform används över hela världen och gör en skillnad för patienter eftersom diagnos och val av behandling underlättas av testresultaten. Cepheid erbjuder ett brett sortiment av diagnostikprodukter inom virologi, bakteriologi och onkologi som kan möta morgondagens krav på säker, snabb och flexibel diagnostik såväl i västvärlden som i länder med begränsade resurser. Globalt representeras företaget av huvudkontor i Sunnyvale, Kalifornien, sälj- och marknadskontor i bl.a. Toulouse, Frankrike samt teknologi och kemicenter i Bothell, Washington. Cepheid AB, som ingår i Danaherkoncernen, är beläget i Solna och närmare 250 medarbetare inom framförallt produktion, kvalitetskontroll, forskning och utveckling.
Kompetenser

• Lean/Ständiga förbättringar

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Ellinor Crafoord
Regeringsgatan 65, 10724 STOCKHOLM
Dfind Science & Engineering AB
Regeringsgatan 65
10724 STOCKHOLM
Ange referens 201075677


Escape Room Stockholm