Köksmästarstjärna sökes till Körunda Golf & Konferens i Stockholm! Direk...


Arbetsgivare: Majola RestaurangKonsult
Arbetsort: Nynäshamn
Publiceringdatum: 2017-08-25

Är du en erfaren och skicklig köksmästare med bred smakpalett och goda ledaregenskaper?Har du ditt hjärta i matlagningen och vill jobba operativt? Sugen på något nytt? ?Om du tror att du skulle trivas på en hemtrevlig konferensanläggning med skog, sjö och golfbanor utanför fönstret så har vi tjänsten för dig nu när vi söker endriven köksmästare till Körunda Golf & Konferens!OM HÄRLIGA KÖRUNDA:

Rakt fram och två högersvängar från Stockholm så är du framme vid Körunda; en golf- och konferensanläggning med skön "hemma hos"- känsla och ett personligt bemötande.?Körunda är en harmonisk tillflyktsort för konferenser, fester och weekends med sina hemtrevliga rum, golfbanor, promenadvägar, träningsaktiviteter och givetvis även en bubbelpool.

Alla som kommer till Körunda vill förstås avnjuta den goda maten som serveras i restaurangen! Välkomponerade rätter med säsongens närproducerade råvaror tillagas av det kreativa teamet i köket som utgör en av de absolut viktigaste delarna i Körundas helhet.OM POSITIONEN SOM KÖKSMÄSTARE:

På Körunda är man stolt över sin produkt, sina anställda och upplevelserna som gästerna får ta del av under sin vistelse! För att bibehålla och utveckla kvaliteten behövs engagerad personal och kreativa ledare. Den nya köksmästaren ska med intresse, kärlek för hantverket och ambition i skapandet tillsammans med teamet driva och fortsätta utveckla Körundas kök.

Tjänsten är operativ och du är högst aktiv i matlagningen, där du trivs, men har även ansvaret över personal, administration, budget och ekonomi. Som köksmästare lägger du själv schemat men dagar och tider varierar generellt med säsong.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person och du blir direkt anställd av Körunda.

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Som köksmästare är du en ytterst viktig del av ledningen på Körunda! Likväl som din personal trivs med att jobba med dig så trivs du med Körunda och alla dina engagerade kollegor.

Vi söker dig som är driven, intresserad och skicklig som kock. Som ledare är du trygg, lyhörd och tydlig. Du har visioner kring vad du vill göra med köket på Körunda och jobbar utifrån hela verksamheten.Du ska ha flera års yrkeserfarenhet bakom dig men minst lika viktigt är din inställning och din personlighet.?

Vi ser att du är öppen, flexibel och kommunikativ med en positiv inställning och glatt humör! Du bidrar till en god stämning på Körunda och tycker det är viktigt med arbetsglädje och gott samarbete. För att smidigt kunna ta dig till Körunda rekommenderas egen bil.

Körunda ser fram emot att ta emot sin nya köksmästare och vill att du som tar dig an utmaningen blir en långvarig del av teamet!

Är du stjärnan vi letar efter? Sök tjänsten idag, via annonsen eller genom ett mail till therese.hedenstrom@majola.se

Arbetslivserfarenhet

Kökschef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön


Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor


Heltid

Anställningstid enligt överenskommelse
Therese Hedenström
therese.hedenstrom@majola.se
Hesselmans Torg 5, Nacka
Majola RestaurangKonsult
Hesselmans Torg 5
13154 Nacka


Escape Room Stockholm