Finsktalande IT-supporttekniker


Arbetsgivare: Centric Professionals AB
Arbetsort: Solna
Publiceringdatum: 2017-08-25

För vår kunds räkning söker Centric en supporttekniker som kan tala och skriva flytande finska och svenska. Du som söker vill ha ett omväxlande arbete som kräver engagemang och initiativtagande med hög ansvarskänsla. Vår kund tillhandahåller teknisk support mot nordiska kunder. Kontoret är beläget i Solna.

Detta är ett långt uppdrag och kunden ser helst att du vill vara hos dem en längre tid för att kunna utvecklas, ta mer ansvar och växa i din roll.

Arbetsuppgifter
Arbetet består av att tillsammans med övriga i gruppen ansvara för den nordiska helpdesken. Du kommer ansvara för att ta emot användarnas problem och felanmälan via telefon, mail och remote verktyg. Dessa ärenden ska registreras i ärendehanteringssystem och lösas enligt gällande SLA. Målsättningen är att inkommande ärenden ska lösas vid första kontakten med användarna.

Din profil och kvalifikationen
Du brinner för att ta emot och lösa problem hos användarna. Tidigare erfarenhet av pc-support och processorienterade arbetssätt är meriterande.

Du är en utåtriktad person som har lätt för att samarbeta med andra och du sätter användarna i fokus samt utför arbetet med noggrannhet och god service. Du är van att arbeta självständigt och målinriktat.

Du ska kunna behärska det finska språket både i tal och i skrift.

Du har något års erfarenhet av att ge support på följande;
- MS Active Directory
- Windows 7/8/10
- Officepaketet
Vad vi erbjuder
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges bästa IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Åsa Åkerlind på tfn: 0733-571792 eller asa.akerlind@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, helpdesk, help desk, 1st line, first line, service desk, service desk, konsult, Consultant, data, IT technician, finska, finsktalande, Solna, Stockholm.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kompetenser

• Active Directory, programmeringsverktyg
• MS Office

Arbetslivserfarenhet

Servicetekniker, data: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

Arbetstiden är 40 timmar per vecka
-
Åsa Åkerlind, Telefonnummer: 0733-571792
asa.akerlind@centric.eu
Hamngatan 33 17266 Sundbyberg
Centric Professionals AB
Hamngatan 33
16900 SOLNA
Ange referens 1503669154934


Escape Room Stockholm