Industrimedarbetare för långsiktiga uppdrag


Arbetsgivare: Palm & Partners Bemanning AB
Arbetsort: Laholm
Publiceringdatum: 2017-08-25

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter duktiga och ansvarstagande industrimedarbetare till vår kund inom tillverkningsindustrin. Arbetet innebär framförallt sågning, anpassning och packning av produkter.

Utbildning
Gymnasial utbildning
Körkort B.


Erfarenhet
Ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete krävs utan tyngpunkten är - rätt person för jobbet. Bra inställning och intresse är en förutsättning. Du bör även ha ett visst handlag för att jobba praktiskt och inte vara rädd för att hantera verktyg och maskiner.

Personliga kvalifikationer
Du är en person som tycker om att arbeta med problemlösning och kan se det enkla, i det svåra. Du är positiv och gillar utmaningar. Du är drivande, noggrann och kan ta ansvar för eget resultat. Du har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du har en bra kommunikativ förmåga, då du kommer ha många kontaktytor med avdelningar inom företaget. Du ska vara stresstålig och van att periodvis arbeta under högt tempo.

Lön och anställningsvillkor
Tjänsten börjar som en visstidsanställning på Palm & Partners på 6 månader med goda chanser för att bli anställd hos kund. Lön enligt avtal.

Ansökan
Vi intervjuar och tillsätter tjänsterna löpande.
Sök jobbet via vår hemsida. Vi ser fram emot din ansökan!

Startdatum
Omgående

Arbetslivserfarenhet

Maskinskärare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Johan Angerfors, Telefonnummer: 0708658851
johan.angerfors@palmpartners.se
Stationsgatan 37M
Palm & Partners Bemanning AB
Stationsgatan 37M
30250 Halmstad
Ange referens 2786


Escape Room Stockholm