Redovisningsekonom med systemimplementeringserfarenhet sökes!


Arbetsgivare: sharper
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-08-22

Om företaget:

Vår kund är världsledande tillverkare av torrbruk. De utvecklar lösningar för nybyggnationoch renovering i ett flertal olika länder. De erbjuder innovativa lösningar och tjänster baserade på det vinnande konceptet med djup lokal kännedom och internationell erfarenhet. Till deras ekonomiavdelning, beläget i Häggvik Sollentuna, söker vi nu en redovisningsekonom för kortare konsultuppdrag med start omgående.

Dina arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att leda och koordinera byte av företagets redovisningssystem. Du kommer att ansvara för att implementera systemet samt sätta upp nya arbetsprocesser och rutiner. Du kommer även att fungera som en länk mellan ekonomiavdelningen och IT-avdelningen. I tillägg till detta kommer du även att avlasta ekonomiavdelningen med löpanderedovisningsarbete.

Din profil:

Vi söker dig som har erfarenhet av redovisningsarbete och har god förståelse för redovisningsprocessen olika delar. Vi ser också att du har stor kunskap i systemet Navision. Meriterande är om du har erfarenhet av projektledning.
Som person är du strukturerad och självgående. Du trivs med att ha många bollar i luften och fungera som spindeln i nätet. Du är initiativtagande och gillar att driva processer framåt.


Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss?Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.

Kompetenser

• Microsoft Navision, affärssystem

Arbetslivserfarenhet

Redovisningsekonom: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön


Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor


Heltid

Anställningstid enligt överenskommelse
REBECKA HILLERSTRÖM, Telefonnummer: +46 70 032 43 46
rebecka.hillerstrom@sharper.se
Lindhagensgatan 74, Stockholm
sharper
Lindhagensgatan 74
11243 Stockholm


Escape Room Stockholm