Butikschef, KungSängen


Arbetsgivare: Jobbet.se/LS Jobbet AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2017-08-22

Till KungSängen-kedjan

Vi söker ett flertal butikschefer till våra butiker runtom i landet med ansvar för mellan en och tre butiker beroende på område och storlek.
Som butikschef inom KungSängen är man en spelande coach, som leder genom att agera förebild i sälj- och butiksarbete. Merparten av arbetstiden arbetar man som säljare i butik. Man har även ett ansvar för att utveckla den lokala butiken på orten, leda medarbetare och arbeta med uppföljning och coachning.

Personliga egenskaper
o Kund och säljorienterad - stort intresse för / gedigen kunskap inom försäljning och kundbemötande
o Ansvarstagande
o Lösningsorienterad - kunna se lösningar och möjligheter att utvecklas
o Ledaregenskaper - kunna inspirera andra till att agera annorlunda, bra på att ge konstruktiv feedback
o Pedagogisk förmåga
o Intresse för inredning och design, förmåga att se vad som behöver göras inom driften av butik.Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
. Ansvara för butikernas drift
. Arbeta med tydliga försäljningsmål och nyckeltal
. Inspirera, följa upp och coacha inom försäljning och kundbemötande
. Personalansvar, ansvar för schema och optimera bemanning efter företagets verksamhet
. Utbilda i och upprätthålla KungSängens Säljprocess
. Bidra till att höja kunskapsnivån inom hälsa, sömn och KungSängens produkter
. Bidra till positiv stämning, högt kundfokus och ökat engagemang kring försäljning och lönsamhet

Ansökan:
Urvalsarbetet sker löpande, vi ser att du snarast gör din ansökan där du lägger in ditt CV och beskriver varför just Du passar för denna roll hos oss på KungSängen. Ansökan sker via jobbet.se eller till regionschef.
Mitt/Nord: Johan.eriksson@kungsangen.com
Sydväst: nicklas.thuvesson@kungsangen.com

Om oss
KungSängen grundades 1998 och är idag en ledande detaljhandelskedja och producent av sängar och sovrumsaccessoarer med 35 egna butiker och internetförsäljning i Sverige samt återförsäljare i Finland.

KungSängen erbjuder under eget varumärke kvalitativa sängar, skräddarsydda efter kundens önskemål, som tillverkas lokalt i Enköping för att därefter levereras hem till kunderna utan mellanhänder. Bolaget omsätter ca 300 miljoner kronor och har ca 150 anställda. Private Equitybolaget Litorina är sedan 2015 ny huvudägare i koncernen och har tillsatt en ny styrelse och VD. KungSängen står inför en expansiv fas med stor utvecklings- och tillväxtpotential där ambitionen är att skapa en hög tillväxt under god lönsamhet Rekryteringsföretaget Jobbet.se startades år 2003. Vi erbjuder ett professionellt team av rekryterare med erfarenhet från såväl privata näringslivet som offentlig sektor. Våra huvudsakliga tjänster består av kompletta rekryteringsuppdrag, delar av rekrytering, search- och headhunting uppdrag. Majoriteten av våra uppdrag avser rekrytering av chefer och specialister. Sedan 2012 erbjuder vi våra kunder fri tillgång till det kompetensbaserade rekryteringsverktyget 4Recruit. Verktyget ger alla företag och organisationer möjlighet att själva rekrytera professionellt till en låg kostnad. Mer information om rekryteringsverktyget 4Recruit finns på www.4recruit.se.
Fyristorg 6
Jobbet.se/LS Jobbet AB
Fyristorg 6
75310 Uppsala


Escape Room Stockholm