Produktchef Sverige-JCH A/S


Arbetsgivare: VEM Rekrytering
Arbetsort: Hässleholm
Publiceringdatum: 2017-08-18

JCH A/S söker en driven och självständig kommersiell Produktchef , som med stöd av framgången på den danska marknaden skall intensifiera den påbörjande lanseringen i Sverige.

I rollen som kommersiell produktchef ansvarar du för att utveckla försäljning, kundrelationer och efterhand produkter på den svenska marknaden. Bolagets produkter utgörs av återströmningsskydd och kringprodukter för dricksvatten, som på ett unikt sätt kan anpassas utifrån kundens önskemål och behov. Kundsegment utgörs av kommunala vattenverk, grossister och OEM-kunder, där du arbetar för att säkerställa att JCH:s produkter blir etablerade. Du vidareutvecklar befintliga relationer och avtal, samtidigt som du i stor utsträckning etablerar nya kontakter och affärsmöjligheter. I ditt uppdrag besöker du kontinuerligt grossister och kommunala vattenverk och säkerställer att de har rätt kunskap om produkterna.

Vi söker dig med erfarenhet från försäljning via grossist med eget kund/kontoansvar. Du har en bevisad förmåga av att målmedvetet kunna utveckla kunder. Meriterande är erfarenhet av försäljning till kommunal verksamhet. Du har en god teknisk förståelse och har förmågan att med entusiasm och hög ambitionsnivå förankra, utveckla och koppla strategi till praktisk handling. Detta ställer krav på att du är lösningsorienterad, kommunikativ och analytisk. Du har hög servicenivå och agerar rådgivande till dina kunder.

Du utgår från din hemort på valfri ort i södra Sverige och ansvarar självständigt för ditt arbete. Du har löpande kontakt med försäljningschef organisationen på huvudkontoret i Danmark. Försäljningsorganisationen på systerbolaget AVK i Hässleholm samarbetar du med avseende Vattenverkskunder.

JCH erbjuder dig ett intressant och självständigt arbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter såväl inom bolaget som koncernen.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Intervjuer sker löpande, vi önskar dock din ansökan via vår hemsida senast den 27:e augusti. Vid frågor kring tjänsten, kontakta Martin Gerhardsson på 036-570 11 80.
Arbetslivserfarenhet

Utesäljare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

enligt avtal

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
55322
VEM Rekrytering
55322
28192 Hässleholm


Escape Room Stockholm