Kock sökes


Arbetsgivare: Göran Terassen AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-08-16

Verksamhetsbeskrivning
Vi är ett litet företag som växer för varje år och där restaurangen och maten står i fokus. Vi serverar Svensk Husmanskost lunch lagad från grunden och A la Carte / buffé vid inbokad festar samt julbord. ( Helges/kvällars bokningar är ca 20-30 festar per år). Restaurangen ligger ca 10 minuter promenad från Stadshagen och Fridhemsplan tunnelbanan stationer.

Arbetsuppgifter som kock
Att kunna jobba dagtid från 6:30 ( 8 timmar). Tjänsten är förlagd på 100%. Arbetsuppgifterna är allt från förberedelser till att laga mat. Vi söker en erfaren lunch kock, ha möjlighet att jobba några kvällar/helger inom ett grymt team. Vår restaurang är välbesökt och attraktiv året om.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad kock/kokerska med minst 5 år farenhet. alternativt längre erfarenhet av att arbeta inom svensk hosmankost lunch och/ala carte. Vi söker dig som kan arbeta självständigt, livsmedelshygien och egenkontroll är ett krav. Att arbeta för att maten är vällagad, tilltalande, näringsrik och varierande är ett måste.

Finns möjlighet att jobba extra om vi har inbokad festar.

Du är positiv, glad och stresstålig. Har ett stort intresse för matlagning och lagar god mat. Du tycker om att arbeta i team,har en god social kompetens och fungerar bra i grupp. Det är viktigt att vi trivs tillsammans

Kompetenser

• Husmanskost
• A la carte

Arbetslivserfarenhet

Kock, storhushåll: Mindre än 1 års erfarenhet

Om anställningsvillkor

från kl 6:00 eller 6:30 ( 8 timmar per dag). Heltid
Sadeq Sawalha 070-4800927
adonis.festlokal@hotmail.se
Sankt Göransplan 6
Göran Terassen AB

11219 STOCKHOLM


Escape Room Stockholm