Key Account Manager (svensktalande) till TaxiCallers molntjänst


Arbetsgivare: TaxiCaller Nordic AB
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2019-01-09

Vi söker dig som brinner för att sälja och vet hur man säljer till företagskunder där du kommer att ha en lång relation med kunden.

Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Du har erfarenhet av att sälja till företagskunder.
Du har ett stort driv och kan arbeta självständigt.

Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att sälja dator-/internettjänster.
Lång arbetslivserfarenhet är inget krav, utan det viktiga är att man brinner för att sälja och har ett bra driv. Arbetsuppgifterna
Som key account manager så kommer du får arbeta med våra största leads och kunder, både i Norden och i övriga världen. Allt arbete sker på plats från vårt kontor i Linköping, eftersom vår produkt är en molntjänst som våra kunder betalar en månadsavgift för att använda.
Våra leads och kunder är taxibolag och andra transportbolag som letar efter ett nytt trafiklednings- och bokningssystem.
Du kommer att få kvalificerade leads och dina arbetsuppgifter inkluderar att analysera dina leads behov och kontakta dem och ge mer info om vårt system och förstås i slutändan få till en affär.
Kontakterna sker huvudsakligen via telefon, men även genom mejl. Du kommer att jobba med både svensktalande och engelsktalande kunder, så det är viktigt att du både talar och skriver mer eller mindre perfekt engelska, eftersom en stor del av våra kunder finns utanför Norden.
Det är ett mycket utvecklande jobb i en internationell miljö och du kommer ha kontakt med ett stort antal personer varje dag.
Vår produkt är en molntjänst som är mycket omtyckt av våra kunder och vi har redan ett stort antal kunder runtom i världen och vi får in väldigt många nya leads varje dag, d.v.s. våra leads hittar oss när de söker efter ett nytt system, vilket innebär att det nästan aldrig blir aktuellt att ringa kalla samtal. TaxiCaller startades 2011 och har utvecklat ett taxibokningssystem som snabbt nått internationella framgångar och används idag av taxibolag i hela världen. TaxiCallers system är revolutionerande i och med att vi använder den senaste teknologin inom både webb-lösningar och smarta mobiler (iPhone och Android). Vi upplever en stark efterfrågan på vår produkt och vi behöver därför utöka vår säljavdelning för att kunna hantera alla leads vi får in.
Vi har vårt huvudkontor i Mjärdevi i Linköping.
Mer information om oss finner du på: www.taxicaller.com och www.linkedin.com/company/taxicaller

Kompetenser

• Sales
• Försäljningsvana, telefonförsäljning
• Försäljningsvana, uppsökande försäljning företag
• Försäljningsvana, exportförsäljning

Arbetslivserfarenhet

Innesäljare: 1-2 års erfarenhet
Säljkonsulent: 1-2 års erfarenhet

Om lön

Lönen har en fast del och en provisionsdel, vilket innebär att du har goda möjligheter att nå väldigt bra ersättningsnivåer.
Dessutom har vi också en tjänstepensionsplan.

Om anställningsvillkor

* Spännande och utvecklande arbetsuppgifter.
* En trevlig arbetsmiljö och högt i tak.
* Stora möjligheter att påverka både företagets och sin egen utveckling.
Diskettgatan 11
TaxiCaller Nordic AB
Diskettgatan 11
58335 Linköping
CV och en kortare presentation av dig själv kan skickas till jobs@taxicaller.com. Din ansökan kommer att sparas tills att tjänsten är tillsatt, sedan kommer din ansökan att raderas. Mejla oss om du vill att vi raderar dina personuppgifter i ett tidigare skede.


Escape Room Stockholm