Personlig assistent till äldre man i Mjölby!


Arbetsgivare: Frösunda Omsorg AB
Arbetsort: Mjölby
Publiceringdatum: 2019-01-08

Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Personlig assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Att gå på toaletten själv, att klä sig själv, att ta en promenad, att gå på bio och att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité, detta görs genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt.


Specifikt om tjänsten

Tjänsten är på ca 70 % , dygnspass där även viss del jour ingår. I arbetsuppgifterna ingår bl.a matlagning, personlighygien, städning m.m. Kunden har afasi och kommunicerar genom egna tecken.
Förekommer förflyttnigar med hjälp av lift.

Du som söker tjänsten behöver vara lugn, effektiv, bör kunna hantera snabba förändringar och vara trygg i din arbetsroll. Det är viktigt att du som söker är lyhörd för kundens behov samt visar respekt för kundens integritet. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Kunden önskar både manliga och kvinnliga sökande. Vi ser att du har en seriös inställning till jobbet samt ordning och reda.Skriv gärna och berätta om dig själv och dina intressen i ett personligt brev som du bifogar med ditt CV. Vi arbetar med löpande rekrytering så om du är den person vi söker ansök redan idag så att vi får en möjlighet att träffa dig.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

På Frösunda arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - respekt, engagemant och nyfikenhet. Människor som gillar utmaningen och brinner för att göra skillnad i omsorgen, för sina medmänniskor. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Deltid
Tillsvidare
Linda Lönn, Biträdance Verksamheschef, Telefonnummer: 0101304097
Karin Larsson, Verksamhetschef, Telefonnummer: 0101300000
Maria Ståhle, Verksamhetschef, Telefonnummer: 0101303273
Stora torget 2 C 59541 Mjölby
Frösunda Omsorg AB
Stora torget 2 C
59541 Mjölby


Escape Room Stockholm