Lyhörd personlig assistent sökes till Sävedalen


Arbetsgivare: GIL
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-01-07

GIL är ett kooperativ som ägs av sina medlemmar och drivs utan ekonomiskt vinstintresse. Organisationen arbetar aktivt med ett socialpolitiskt engagemang och tar initiativ till aktioner för att väcka opinion och skapa förbättring i samhället för alla med funktionsnedsättning.

Jag är en pensionerad kvinna på 60 år som bor i Sävedalen tillsamman med min make. Tycker om musik, sitta vid min dator och att läsa. Även matlagning är ett intresse jag har. Reser gör jag gärna, och då till varmare breddgrader.

Jag söker en pigg och glad kvinnlig assistent mellan 20-40 år som är lugn, lyhörd, tålmodig och initiativrik. Trygg, pålitlig samt flexibel är andra viktiga egenskaper du ska ha. Jag har assistans dygnet runt, därför söker jag dig som kan arbeta 12-24 timmars pass.

Du behöver tala bra svenska då jag bl.a. har en hörselskada vilket gör det extra viktigt att kommunikationen fungerar för att undvika missförstånd.

Under ditt arbetspass kan det bli en hel del tid då du får underhålla dig själv, så det passar bra för dig som har en annan sysselsättning du kan ta med dig, t.ex. studier.

Tjänsten jag har ledig är på ca 30 % med chans till extra pass som vikarie vid sjukdom eller ledighet för ordinarie personal. Du börjar som timanställd och om allt fungerar kommer du sedan övergå till ett fast 4 veckors rullande schema.

Det är ett krav att du är rök- och parfymfri.

Körkort och tidigare arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg (vana vid taklift) är meriterande.

Kollektivavtal - KFO. Lön enl överenskommelse.

Tillträde snarast.
Om lön

Lön enligt överenskommelse.

Om anställningsvillkor


Deltid/

Ej specificerat
Box 20461
GIL
Box 20461
40022 göteborg


Escape Room Stockholm