Undersköterska SÄBO


Arbetsgivare: Vårgårda kommun, Vård och Omsorg
Arbetsort: Vårgårda
Publiceringdatum: 2019-01-03

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.


Kullingshemmet i Vårgårda är ett äldreboende med 4 enheter fördelat mellan två enhetschefer. I Huset finns bland annat Restaurang, Träffpunkten med aktiviteter för äldre. Då en av våra medarbetare går i pension söker vi nu efter en ersättare.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på Kullingshemmet enheten Linden söker dig undersköterska som tycker om att arbeta med människor och som känner att du vill fortsätta göra skillnad.
I uppdraget ingår att hjälpa till med allt det som brukaren i vardagen inte klarar av själv. För oss är det viktigt att alltid ge ett gott och respektfullt bemötande och du ska bidra till att brukaren fortsatt kommer att leva ett menings- och betydelsefullt liv.
Att arbeta på Kullingshemmet innebär att du är med och skapar bra dagar för dem vi är till för. En annan människas hem blir din arbetsplats. I din yrkesroll är det viktigt att du har förmågan att ta hänsyn till varje persons integritet. I arbetet skapar du en meningsfull vardag för brukarna genom att stötta utefter individuella behov, till exempel vid måltider, personlig hygien, tvätt och städning. Du utför också hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska, arbets- och fysioterapeut. Arbetet sker självständigt eller tillsammans med en kollega.

KVALIFIKATIONER
Vi har en fantastisk personal i Vårgårda som ser till brukarnas behov och gläder dem med det stöd de är beviljade till utifrån biståndsbeslut. Självklart vill vi att du har en positiv attityd och det är viktigt att du har förmåga att sätta dig in i andra människors situation och behov. Vi erbjuder dig ett arbete där du får ta del av den glädje vi skapar tillsammans med kollegor och brukare.
Du har professionen undersköterska, har ett stort engagemang och ansvarskänsla och det är naturligt för dig att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Vidare har du lätt för att skapa professionella relationer och är bra på att samarbeta såväl som att arbeta självständigt.
Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift då arbetet innebär att du ska kunna läsa instruktioner, dokumentera samt utifrån delegation från sjuksköterska hantera läkemedel. Underslöterska.
Erfarenhet inom äldreomsorg samt demensvård är önskvärt.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Arbetslivserfarenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2019-03-11 Eller enligt överenskommelse.
Facklig företrädare nås via kommunens växel 032
Jeanette Olausson Thern, Enhetschef, Telefonnummer: 0322-600727
jeanette.olausson.thern@vargarda.se
Kungsgatan 45 Vårgårda
Vårgårda kommun, Vård och Omsorg
Vårgårda
44780 Vårgårda
Ange referens A840435


Escape Room Stockholm