Orderplanerare till Malmkvist Produktion i Alvesta AB


Arbetsgivare: Malmkvist Produktion AB
Arbetsort: Växjö
Publiceringdatum: 2018-12-28

Malmkvist Produktion arbetar i huvudsak med avancerade legoarbeten inom skärande bearbetning, laserskärning, svarvning, fräsning, plåtbearbetning, svetsning och montage.

De är belägna i stora och rymliga lokaler i centrala Alvesta och har ca. 30 anställda. Hos Malmkvist Produktion får du möjlighet till både personlig och professionell utveckling, helt beroende på om du vill bredda eller spetsa din kompetens.

I koncernen ingår ytterligare ett bolag med verksamhet i Ljungby, vilket kan ge dig möjlighet att få arbeta på båda orterna. Malmkvist planerar för fortsatt tillväxt och ser positivt på framtiden, både kund- och produktmässigt!

Läs gärna mer om oss på Malmkvistproduktion.se

Till vår kund Malmkvist Produktion i Alvesta söker vi en Orderplanerare med erfarenhet från tillverkningsindustrin. Som Orderplanerare ansvarar du i huvudsak för:

• Orderregistrering och planering
• Framtagning av produktionsunderlag och viss beredning
• Materialbeställning samt kontakt med upphandlade leverantörer
• Produktionsplanering kopplat till kundunika tillverkningsorder
• Administration kopplat till utleveranser till kund
• Att hantera löpande beställningsprognoser och inköp
• Kommunikation med såväl kunder som leverantörer, främst via mail och telefon
• Leveransbevakning, produktionsuppföljning och rapportering
• Beställningar av transporter samt hantering av tillhörande tulldokument

Som Orderplanerare har du ett tätt samarbete med produktionen där du deltar aktivt i samtliga morgon- och eftermiddagsmöten gällande produktionsplanering, samt har ett samordnande ansvar mellan leverantör, produktion och kund.

Du är ytterst ansvarig för att säkerställa hela produktionsflödet från orderberedning till inköp, planering, uppföljning och leverans. Ett spännande och innehållsrikt arbete!

DIN PROFIL

Du som söker denna utmaning är med fördel utbildad inom inköp, produktion eller logistik samt har minst fem par års praktiskt erfarenhet från inköp och produktionsplanering. Du är en genuint duktig kommunikatör som trivs med att ha kontakt med såväl kunder som leverantörer.

Teknik och produktion ligger dig varmt om hjärtat och du besitter goda administrativa kunskaper. Du har både intresse och förståelse för hela produktionsflödet, besitter goda tekniska kunskaper och är van att läsa och förstå produktionsritningar.

Hos vår kund får du möjlighet att arbeta självständigt och ta stort ansvar samt vara med och bidra till ett fortsatt gott samarbete. Dina kollegor har goda tekniska kunskaper, du får närhet till produktionen samt ges möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Vi tror att du är en motiverad, intresserad och genuint driven person som har förmågan att slutföra ditt arbete med högsta möjliga kvalitet.

Du är även van att jobba i ett högt tempo och ställer dig positiv till förändringar. Att kunna prioritera, motivera och organisera, är egenskaper som stämmer väl in på dig.Du har mycket goda svensk- och engelskkunskaper, såväl muntliga som skriftliga samt är du van att arbeta i Excel, med fördel har du även erfarenhet från MPS-systemet Monitor.

Din goda sociala kompetens känns självklar, likaså ditt pedagogiska och positiva arbetssätt bland såväl kollegor som kunder och leverantörer. Med ett extra stort intresse för inköp och leverantörskontakter, kan tjänsten för rätt person, efterhand, komma att inrikta sig mer mot just inköp, på såväl operativ som strategisk nivå.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Alvesta.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Mer informasjon

Arbetslivserfarenhet

Ordermottagare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Enligt överenskommelse
Enligt överenskommelse
Ågatan 14 342 34 ALVESTA
Malmkvist Produktion AB
Ågatan 14
16867 ALVESTA
Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Ange referens 80013


Escape Room Stockholm