Undersköterska till Södergård och Östergård


Arbetsgivare: Förvaltningen för utveckling och service, Personalpoolen
Arbetsort: Vara
Publiceringdatum: 2018-12-20

Vara kommun, med cirka 16 000 invånare, ligger mitt på den bördiga västgötaslätten. Här finns det goda livet, hos oss är alla välkomna och här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden!
Vårt mod och vår inneboende styrka är en stark drivkraft i vårt arbete och för vår framgång. Vara vågar! Vi satsar på utveckling som stärker såväl kommunen som hela Skaraborg och vi investerar för kommande generationer. Vi prioriterar värdet av att arbeta utifrån uppsatta mål och visioner, personlig utveckling, kontinuerligt lärande i en god arbetsmiljö och ett tillitsbaserat ledarskap. Tillsammans gör vi varandra bra!
Beskrivning
Södergård och Östergård är Demensboende i Centrala Vara.

Tjänsten innefattar omvårdnad och omsorg om personer med demenssjukdom. Vi vill skapa en meningsfull tillvaro utifrån den enskildes behov genom vardaglig sysselsättning, där du som medarbetare spelar en avgörande roll. Du ska även arbeta för att bibehålla den boendes förmågor, hälsa och livskvalité genom ett rehabiliterande synsätt. Socialnämndens värdegrund är en viktig del i vårt arbete. Vill vi förbättra vår verksamhet genom att stärka kvalitén så att den motsvarar den boendes och de anhörigas förväntningar och behov.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten krävs godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet. Ett gott bemötande är a och o i vår verksamhet och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är engagerad och drivande i arbetet för att ge boende en innehållsrik vardag genom att skapa meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet. Du är lugn och trygg och har förmåga att planera arbetspassets aktiviteter och kan snabbt anpassa och förändra insatser utifrån förändrade omständigheter. Du är ansvarstagande och flexibel.

Dokumentation ingår i arbetet och vana vid smart-phones är nödvändigt då vi använder telefonen som ett arbetsredskap.

Villkor
Du måste kunna god svenska både i tal och skrift.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan!

Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t.ex. skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Arbetslivserfarenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Vi tillämpar årsarbetstidsavtal.

Om anställningsvillkor

80 %. Tillträde: 2019-01-22 eller efter överenskommelse
tillsvidareanställning
Charlotte Strandbrink/Bemanningschef, Telefonnummer: 0512-310 50
Djylferije Kelmendi /Resultatenhetschef, Telefonnummer: 0512-315 55
Kommunal, Telefonnummer: 0512-314 93
Stora Torget 8
Förvaltningen för utveckling och service, Personalpoolen
Stora Torget 8
53481 Vara
Ange referens 2018/316


Escape Room Stockholm