Arbetsledare Livs


Arbetsgivare: Destination Apelviken AB
Arbetsort: Varberg
Publiceringdatum: 2018-12-17

Destination Apelviken är ett femstjärnigt semesterparadis, så nära havet du kan komma! Till oss kommer gäster som vill campa, bo på hotell, konferera, handla, bada, äta, umgås och så mycket mer. Lugn och ro har sin plats, nöjen, aktiviteter och gemenskap sin. Med två restauranger, välsorterad livsmedelsbutik, pool och ett fullspäckat aktivitetsprogram finns det alltid något för gästerna att göra – om de vill. Vi tror på fullt allvar att alla mår bra av att skratta, leva och umgås - både med våra gäster och medarbetare.

Apelviken erbjuder dig ett fartfyllt och varierat arbete. Ingen dag är den andra lika och du kommer dagligen att ställas inför nya spännande utmaningar. En härlig gemenskap med ett oslagbart jobbläge.
Vi är övertygade om att personer med ett stort ENGAGEMANG är det vi söker – har du det så klarar du allt! Här gäller det att alltid vara på topp och leverera en hög grad av service. Det innebär att du ska kunna bjuda på dig själv och tycka om att glädja andra. Du bör ha ett sinne för ordning och reda och du trivs med att arbeta i ett högt tempo där du ständigt har människor omkring dig.

En driven och serviceinriktad arbetsledare till vår butik är det vi söker. Att vara arbetsledare hos oss innebär ansvar i form av både personal och drift. Du samarbetar mycket tillsammans med vår avdelningschef. I arbetsuppgifterna ingår att leda och fördelar det dagliga arbetet, schemaläggning samt inköp. Arbetet kräver plikttrohet, lyhördhet och en god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och ser problem som möjligheter. Vidare ser du både kunder och personal som en tillgång och du är duktig på att både leda och entusiasmera din omgivning. Vi söker dig har ett leende på läpparna och som inte är rädd för att ta i.

Tidigare erfarenhet av butiksarbete, någon form av personalansvar alternativt från en ledande position är meriterande för tjänsten. Som arbetsledare skall du ha fyllt 20 år.

Varaktighet: feb 2019 tom. sep 2019.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Varierande arbetstider, kväll- och helgarbete.
Lön: Timlön, Kollektivavtal finns
Sista ansökningsdag: 15 jan, intervjuer sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Sandra Magnusson

Arbetslivserfarenhet

Butiksansvarig: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Fast anställning tills vidare
Sanatorievägen 4, Varberg
Destination Apelviken AB
Sanatorievägen 4
43253 Varberg


Escape Room Stockholm