Distriktssköterska, Hypertonimottagning


Arbetsgivare: Närhälsan Ekmanska vårdcentral
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-11-01

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Närhälsan Ekmanska vårdcentral är inne i ett utvecklingsskede och vi söker nu dig som vill vara med att starta upp och bedriva vår nya mottagning för hypertoni.

Om oss

Närhälsan Ekmanska vårdcentral är en väletablerad enhet belägen i en trivsam miljö i stadsdelen Örgryte nära Göteborgs centrum. Vi är ca 25 personer inom olika professioner som arbetar här och har drygt 10 000 listade invånare i olika åldrar. I samma byggnad finns BVC.

Vi arbetar för en god kommunikation över yrkesgränserna och strävar efter att ta tillvara på den massiva kunskap som finns bakom varje medarbetare. Eget inflytande och möjlighet att påverka över planering, tidbok och arbetsuppgifter anser vi vara en förutsättning för en god arbetsmiljö.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och

utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Läs mer om våra förmåner på Medarbetarportalen: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/Medarbetarportalen/

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett flexibelt och stimulerande arbete där du kommer att få arbeta för invånarnas hälsa och möta patienter i alla åldrar.

Du kommer i första hand ansvara för att starta upp och bedriva beslutad hypertonimottagning, men även triagering av inkommande patienter, telefonrådgivning, tidsbokning samt hälsofrämjande och förebyggande arbete ingår. Du möter och konsulterar våra patienter både i telefonen och på mottagningen.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Har du erfarenhet från mottagningsarbete i primärvård och/eller akutmottagning samt hyptertonimottagning är det meriterande.

Vi söker dig som har lätt att kommunicera och skapa relationer samt har ett genuint intresse av handledning och/eller utveckling av verksamhet och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om lön

Fast månadslön

Om anställningsvillkor

100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Marie Nordström, Vårdcentralchef, Telefonnummer: Tfn 0730 - 87 97 00
Therese de Don, Vårdförbundet, Telefonnummer: Tfn 0700 - 82 36 46
Lillhagsparken 6
Närhälsan Ekmanska vårdcentral
Lillhagsparken 6
42250 Hisings backa
Ange referens 2018/6645


Escape Room Stockholm